ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012 ΜΕ 4-1

Στους «4» του κυπέλλου ο Δωτιέας

* Σήμερα (14.30) οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του θεσμού

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2016 12:20

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΛ εξασφάλισε χθες ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος επικράτησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Λάρισας 2012 με 4-1 και θα περιμένει σήμερα για να δει ποιος από τους Δαμασιακό και Μαυροβούνι θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους, που πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλό τους παίρνοντας νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων (στο 26’). Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ι. Ντελέζου ειδικά για την αποβολή του Π. Σκέντζα στο 45’ με απευθείας κόκκινη για το μαρκάρισμά του στον Τσατσαλίδη, σε μια φάση που δεν έδειξε ότι υπήρχε φάουλ.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ν. Γούτου στο 36’. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Δωτιέα υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό (σε μία φάση στην οποία προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα) και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δωτιέας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς στο 11ο λεπτό ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Μπόντε, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1. Στο 13’ ο Μπόντε είχε ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 15’ ο Τσακάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-3, όταν μετά από κόρνερ του Ντακούλα και μια πρώτη κεφαλιά του Τσατσαλίδη, ο Νάτσης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36’ σημειώθηκε η ατυχή στιγμή για τον Δωτιέα με τον σοβαρό τραυματισμό του Ν. Γούτου, για να φτάσουμε στο 45’ όταν ο Τσατσαλίδης προσπάθησε να βγει τετ α τετ, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Π. Σκέντζα και ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος έκρινε ότι υπήρχε φάουλ το οποίο καταλόγισε, αποβάλλοντας παράλληλα τον αμυνόμενο της Λάρισας 2012. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, ενώ σημειώθηκε μικρή διακοπή, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το 0-3.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν πιο συντηρητικά. Προσπάθησαν κυρίως να διαχειριστούν το 0-3 του πρώτου μέρους, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το καλύτερο παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα.

Στο 65’ η Λάρισα 2012 κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιάκου από τον Ντελή, το οποίο εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε μειώνοντας σε 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 79’ ο Γιαννακός που συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Χαλάτση, ενώ στο 81’ ο Νάτσης με γυριστό σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος (Μπουρονίκος, Νάκας) με τους γηπεδούχους όπως προαναφέρθηκε, να έχουν εκφράσει παράπονα. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λάρισα 2012 κάνει λόγο γενικότερα, δηλαδή και σε αγώνες του πρωταθλήματος, για άνιση αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Ιορδανίδης (38’ λ.τ. Μ. Γεωργούλας), Βαλ. Φλώρος, Παρ. Στρατής, Παντ. Φλώρος, Παν. Φλώρος, Π. Σκέντζας, Δ. Κίτσιος, Θ. Γεωργούλας (85’ Νταής), Αντ. Φλώρος, Τσιάκος, Κόκκινος.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος (38’ λ.τ. Φιλιππούλης), Τσακάλι, Ντελής, Σούλι, Τσατσαλίδης (62’ Γιαννακός), Ντακούλας, Χαλάτσης, Νάτσης, Μπόντε (55’ Τσαγκαλάς).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ ολοκληρώνεται σήμερα με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 14.30. Αναλυτικά:

Αχιλλέας Φ. –Συκούριο (1)

Π.Ο. Ελασσόνας – Ναρθάκι (2)

Δαμασιακός – Μαυροβούνι (3)

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κλήρωση τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης καθορίστηκαν ως εξής:

Νικητής (1)-Νικητής (2)

Νικητής (3)- Δωτιέας Αγιάς

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass