Η ελληνική τετράδα για το το διαδικτυακό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τάβλι 2015

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 15:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11

Την πρώτη Μαρτίου αρχίζει το διαδικτυακό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τάβλι (backgammon) 2015, στο οποίο συμμετέχουν οι τέσσερις παίκτες της κάθε χώρας που διακρίθηκαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των χωρών τους. Οι αγώνες γίνονται διαδικτυακά σε ιντερνετική πιστοποιημένη πλατφόρμα και διοργανώνονται, επιβλέπονται και αναλύονται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία EBIF (European backammon internet federation) η οποία κάθε χρόνο διοργανώνει το CHAMPIONS CUP και το EUROPEAN CUP. Όλοι οι αγώνες παίζονται σε μήκος 13 πόντων, μαγνητοσκοπούνται και στην συνέχεια αναλύονται για να δοθεί η βαθμολογία. Τα Ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Fernando Braconi, Γιώργος Τσαπόγας, Αλέξανδρος Γυρτάτος και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, πρωταθλητής Καρδίτσας 2013- 14 και 4ος στο Πανελλήνιο διαδικτυακό πρωτάθλημα Αρης Γαλιατσάτος. Ειναι η πρώτη φορά που μέλος του ''Σύγχρονου αγωνιστικού τάβλι-Όμιλος Καρδίτσας" παίρνει μέρος σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την διάδοση του Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) διεξήχθη Το Σάββατο 21/2 στα Τρίκαλα το 2ο ανοικτό τουρνουά backgammon με την συμμετοχή 16 παικτών και την παρουσία αρκετών φίλων του αθλήματος. Μετά από ενδιαφέροντες αγώνες νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κέφος ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Ευαγ. Λωρίδα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass