ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάκριση και στο Κύπελλο

* Υποδέχεται αύριο τον Καραϊσκάκη(14:00)

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 13:51

Κάλαντα στην κορυφή θα τραγουδήσει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος κερδίζοντας προχθές στη Φιλιππούπολη τον Διαγόρα Σεβαστής, παρέμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή.

Η λαρισινή ομάδα η οποία συνεχώς κερδίζει και νέους φίλους με την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που έχει μέχρι τώρα, θέλει να διακριθεί και στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Αύριο λοιπόν στις 14:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ομάδα που αντιμετώπισε και στο πρωτάθλημα, όπου μπορεί να κέρδισε με 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν τα πλέον κολακευτικά σχόλια για το καθαρό παιχνίδι τους και την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχαν, γι' αρκετό διάστημα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, είναι βέβαιο πως θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, να δείξουν την αξία τους, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό του ομίλου.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

Από αγωνιστικής πλευράς, επανέρχονται ο Αντώνης Καμπλιώνης με τον Βασίλη Σαχινίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, στις 8 Ιανουαρίου.

Σήμερα θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Σάκη Θεοδοσιάδη η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αυριανό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Τσέτσιλας(ΕΠΣ Γρεβενών), που θα έχει συνεργάτες τους κ.Κωνσταντίνο Σταφυλά, Χρήστο Μπαλά(ΕΠΣ Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Απόστολος Προδαφίκας (ΕΠΣΜακεδονίας).

*Εξάλλου στον ίδιο όμιλο(2ος) και στον αγώνα Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου, διαιτητής ορίσθηκε ο κ.

Ιωάννης Χανίδης (ΕΠΣΜακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος(Ένωση Λάρισας).

*Λαρισινή παρουσία θα έχουμε και στον 1ο όμιλο στο ματς Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ορφέας Ξάνθης, το οποίο θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, η οποία θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Πατέτσο, Βασίλειο Μάνο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κυριάκος Παλάζης(Ένωση Σερρών).

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση του Απόλλωνα σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ετοιμάζει ενίσχυση στο ρόστερ. Θα αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί σε ομάδες της Β' Εθνικής, ενώ θα κληθούν να λύσουν το συμβόλαιο δύο παίκτες.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass