ΣΤΟ +9 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Ένας Αχιλλέας… «9» αστέρων

*Επέστρεψε στη 2η θέση ο Δωτιέας που κέρδισε 2-0 το Βλαχογιάννι *Η Δήμητρα Γιάννουλης έκοψε τη φόρα του Οικονόμου (1-0) και αναρριχήθηκε στην 3η θέση *Σημαντικά διπλά για Φαλανιακό και Μακρυχώρι *Σημαντικές νίκες για ΠΟΕ, Σμόλικα *Όρθιος ο Αστέρας

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 8:50

Με τους καλύτερους οιωνούς έπεσε η αυλαία του α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στο +9 μετά το 2-1 επί του Τυρνάβου και έκανε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του που είναι η διαφορά των 13 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη 2η θέση επέστρεψε ο Δωτιέας Αγιάς που νίκησε 2-0 την αποδεκατισμένη Δόξα Βλαχογιαννίου, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε στο ντέρμπι του Οικονόμου με 1-0 και ανέκοψε τη φόρα των «πρασίνων».

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους ο ΠΟΕ (3-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου) και ο Σμόλικας Φαλάνης (2-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας, που διαμαρτύρεται ωστόσο για τη διαιτησία), ενώ πολύτιμα «διπλά» στη μάχη της παραμονής πέτυχαν, ο Φαλανιακός με 4-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας και ο Αετός Μακρυχωρίου με 2-1 επί της Λάρισας 2012, με τον 16χρονο επιθετικό των φιλοξενουμένων, Θεοχάρη να παίρνει την κατάσταση στα χέρια. Τέλος ο Αστέρας Τυρνάβου αναπτέρωσε τις ελπίδες του στην υπόθεση σωτηρία μετά το 4-2 επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου που του έδωσε τη δυνατότητα να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λάρισα 2012 – Μακρυχώρι           1-2

Π.Ο. Ελασσόνας – Αργυροπούλι 3-1

Δωτιέας Αγιάς – Βλαχογιάννι       2-0

Σμόλικας – Αμυγδαλέα    2-0

Αστέρας Τυρν. – Καλοχώρι           4-2

Αχιλλέας Φ. - Τύρναβος 2005       2-1

Δήμητρα Γιάνν. – Οικονόμος        1-0

Αστραπή Ν. Π. – Φαλανιακός       0-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        46-11     39

Δωτιέας Αγιάς    28-18     30

Δήμητρα Γιάνν.  26-14     29

Οικονόμος          18-13     28

------------------------------------

Τύρναβος 2005  18-16     24

Βλαχογιάννι        20-15     23

Αργυροπούλι     24-23     23

Π.Ο. Ελασσόνας               19-17     22

Καλοχώρι            21-22     20

Αμυγδαλέα         21-21     19

Σμόλικας              23-21     19

-----------------------------------

Λάρισα 2012       14-20     15

Φαλανιακός        20-25     15

Μακρυχώρι        12-23     14

Αστέρας Τυρν.    17-45     9

-----------------------------------

Αστραπή Ν.Π.    10-31     8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/1, 15:00)

Αργυροπούλι – Φαλανιακός

Καλοχώρι - ΠΟ Ελασσόνας

Μακρυχώρι - Αστραπή Ν. Π.

Βλαχογιάννι - Αστέρας Τυρν.

Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012

Αμυγδαλέα - Δωτιέας Αγιάς

Οικονόμος - Αχιλλέας Φ.

Σμόλικας - Δήμητρα Γιάνν.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ Α’ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

Νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Οικονόμου στη Γιάννουλη τον φέρνει για πρώτη φορά στο +9 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 2-1 επί του Τυρνάβου στον επίλογο του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Η ταξιαρχία του Τάκη Παραφέστα έκανε φανερές τις διαθέσεις της από το πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δημιουργώντας ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 22’ όταν μετά από σέντρα του Κακαζούκη, ο Βούλγαρης με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 1-0. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 25’ όταν ο Νεμπεγλέρας έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από σουτ του Τλούπα και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Τύρναβος που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 70’ όταν ο Πατσιωτός μείωσε σε 2-1, ενώ στο 81’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενουμένων ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Κουτσοκέρα.

Έτσι το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Αχιλλέα να προσθέτει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κουμπούρας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης (67′ λ.τ. Πετράκης), Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης, Ρέψης (77′ Νάστας), Λόλας (86′ Περήφανος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Ροντούλης, Αυλογιάρρης, Φούντας, Γκαμπέτας, Καρακάνος, Γκαντρής (89′ Γιάρος), Πατσιωτός, Βλιώρας (89′ Καλέσης Αχ.), Καλέσης Απ. (75′ Παυλόπουλος), Ντονούδης.

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Θεοχάρη ο Αετός Μακρυχωρίου πήρε πολύτιμο «διπλό» στο «Γ. Μητσιμπόνας» κόντρα στη Λάρισα 2012 με 2-1.

Ο 16χρονος επιθετικός των φιλοξενουμένων πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του και παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του έδειξε ότι βρίσκεται στις επάλξεις έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή στην ομάδα του, αφού για μία ακόμα φορά ο Αετός αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, αλλά τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15’ όταν μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Μάντζα, Δ. Τσιάκου και Κίτσιου, ο τελευταίος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παντ. Φλώρος την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, είχαν ένα χαμένο τετ α τετ με τον Ιλ. Τζίκα, αλλά στο 22’ μετά από κόρνερ του Τίκου, ο Θεοχάρης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33’ ο Τσιάκος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, για να φτάσουμε στο 90’ όταν μετά από φάουλ του Τίκου, ο Θεοχάρης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ο 16χρονος επιθετικός του Αετού ξεκίνησε και συμμετείχε σε όλο σχεδόν το παιχνίδι.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Γεωργούλας Μ., Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Παν., Σκέντζας Παν., Κίτσιος Δ., Γεωργούλας Θ., Σκέντζας Ε. (61’ Στρατής), Τσιάκος, Μάντζας (70’ λ.τ. Κόκκινος).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Καρβούνης (72’ Ντ. Τζίκα), Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Μάντζαρης, Τέας, Γκαμπέτας, Τζίκα Ιλ. (60’ Αργύρης), Θεοχάρης (90’+2’ Στογιάννης).

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Ο Δωτιέας Αγιάς ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0 και επέστρεψε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Τσατσαλίδης αξιοποίησε μπαλιά του Ντακούλα και με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Το 2-0 για τον Δωτιέα έτυχε στο 60’ ο Νάτσης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες (γι' αυτό και ο τεχνικός Νίκος Φακίτσας χρησιμοποίησε μόνο 11 παίκτες) προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 75’ όταν ο Ζηρδέλης, μετά από μπαλιά του Τόλιου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Φαρμάκα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου είναι ότι δρομολογούνται εξελίξεις αναφορικά με τον τερματοφύλακα Μπρέλλα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Ντελής, Τσακάλι, Σούλι (70’ Τσαγκαλάς), Ντακούλας, Νάτσης, Παπάς (55’ Χαλάτσης), Μπόντε, Τσατσαλίδης.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Τόλιος, Γκουρομπίνος.

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο φιλόδοξος Π.Ο. Ελασσόνας, αφού επιβλήθηκε άνετα της μαχητικής Δόξας Αργυροπουλίου με 3-1, μετά από ένα δυνατό και καθαρό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν από την αρχή του αγώνα με διάθεση για καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, με συνδυασμούς και πίεση προς τον αντίπαλο. Κατάφεραν έτσι, πριν κλείσουν 30΄ αγώνα, να προηγηθούν με 2-0, κάτι που τους βοήθησε να διαχειριστούν χωρίς ψυχολογικό βάρος την εξέλιξη του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο β’ ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με πέναλτι.

Όπως και να ‘χει, η ομάδα του Αλ. Αλεξανδρή άρεσε με την εμφάνισή της και χειροκροτήθηκε και βέβαια οι λίγοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς «πάγωσαν» από τη χαμηλή θερμοκρασία, αλλά «ζεστάθηκαν» και αποζημιώθηκαν από τις λίγες φάσεις και τα 4 γκολ, που προσέφερε ο αγώνας.

Φάσεις – γκολ

17΄: Ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών, ο Συνάπαλος δίνει την μπάλα στον Μπαρλαγιάννη, και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από κοντά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

27΄: Ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να πιέζει και η πίεση αποδίδει καρπούς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και στα πόδια του προωθημένου Καρλιάμπα, που σουτάρει από κοντά (δίπλα στο δοκάρι) και κάνει το 2-0 για τον Π.Ο.Ε.

34΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Ματούλας δίνει την μπάλα στον δραστήριο Μπαρλαγιάννη, που σουτάρει από κοντά, υποχρεώνοντας τους αμυντικούς του Αργυροπουλίου να διώχνουν την τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας.

36΄: Ευκαιρία για το Αργυροπούλι να μειώσει το σκορ, από τα αριστερά, αλλά ο Γκουτζουρέλας με ωραία προσπάθεια μπλοκάρει το επικίνδυνο σουτ.

53΄: Ο Χαρισούλης των φιλοξενουμένων προχωρά από την αριστερή πλευρά, μπαίνει στην περιοχή του ΠΟΕ και ανατρέπεται από τον Τσένο. Αμέσως ο διαιτητής κ. Αγγελούλης καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Τσούτσας, μειώνοντας σε 2-1 .

62΄: Οι φιλοξενούμενοι επιμένουν για την ισοφάριση. Επικίνδυνη κεφαλιά του Κόκκορα από καλή θέση, αλλά ο έτοιμος Γκουτζουρέλας με ωραία εκτίναξη διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

77΄: Οι γηπεδούχοι ψάχνουν για το 3ο γκολ. Αναστάτωση στην περιοχή του Αργυροπουλίου και ο Ταστεμερίδης με ωραίο σουτ γράφει το 3-1, «σφραγίζοντας» τη νίκη του ΠΟΕ, μέσα σε πανηγυρισμούς.

89΄: Επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην περιοχή του ΠΟΕ, αλλά ο «φορμαρισμένος» Γκουτζουρέλας για ακόμη μία φορά διώχνει τον κίνδυνο.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αγγελούλης, Λάκης, Ραμάι

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Νικολαΐδης (65΄ λ.τ. Μηνάς), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος, Ταστεμερίδης (84΄ Πάτσης), Μπαλαμώτης (81΄ Γεωργούλας), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Τσένος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Καράς (80΄ Βογγόλης), Μπαχτσιβάνος Αστ. (76΄ Βογιατζής), Μάρκου, Χαρισούλης, Κούλπας, Σχοινάς, Σιαμαντούρας, Τσούτσας, Μπουζούκας (22΄ λ.τ. Κόκκορας), Ζάχος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ, Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης που επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με 2-0 και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι αφού οι δύο αντίπαλοι ήθελαν εξίσου τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με τους Κουρούκα και Καρβούνη, για να φτάσουμε στο 15’ όταν ακυρώθηκε γκολ με κεφαλιά του Κ. Κολοβού ως επιθετικό φάουλ το οποίο αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Αετού.

Τελικά στο 44’ ο Σμόλικας άνοιξε στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Δ. Μανακούσιου (το κέρδισε ο Β. Τανάγιας, το οποίο και αυτό αμφισβητήθηκε από τον Αετό).

Στο 55’ έγινε το 2-0 για τον Σμόλικα, όταν από σέντρα του Δ. Μανακούσιου, ο Κακαβίτσης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Υφαντής, με τους ανθρώπους του Αετού να ξεσπούν σε νέες διαμαρτυρίες αφού όπως υποστήριξαν το φάουλ έγινε σε μεγάλη απόσταση από την εστία και δεν συνιστούσε προφανή θέση για γκολ.

Μετά το παιχνίδι επικράτησε ένταση, ενώ ο διαιτητής κ. Καραγιάννης σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε την αστυνομία για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αετού ήταν υπό σκέψη για το αν θα προβεί σε ανακοίνωση για τη διαιτησία κάτι που τελικά δεν έγινε.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Κολοβός Κ., Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Τσιρβούλης (85’ Τανάγιας Γ.), Μανακούσιος Δ., Κόκρας (75’ Παπαδάμου), Κακαβίτσης, Τανάγιας Β. (60’ Δάσσιος).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πρίφτης, Πολύζος, Υφαντής, Αντωνόπουλος, Δημητρέλης (70’ Λουκανίκας), Καρβούνης, Κουρούκας (66’ Χατζηιωαννίδης), Ανδριανόπουλος (75’ Σάρα).

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Νίκη που τον φέρνει μία θέση πιο ψηλά και αναπτερώνει τις ελπίδες του στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε ο Αστέρας Τυρνάβου με 4-2 επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος όπου έβαλαν ουσιαστικά τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Αν και οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Τσιάτας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ένα λεπτό αργότερα ο Κ. Κ. Τσακίρης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Γ. Μπαντής γράφοντας έτσι το 1-0.

Στο 15’ ο Α. Πάσιος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ στο 37’ ο Α. Πάσιος, ύστερα από σέντρα του Ελ. Γκαραγκούνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 40’ με τον Νεστορίδη, όμως ο Ελ. Γκαραγκούνης στο 60’, μετά από σέντρα του Σπ. Γκαραγκούνη έγραψε το 4-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια της αναμέτρησης και μέχρι το τέλος ήταν απλά να μειώσουν σε 4-2 στο 72’ με το πλασέ του Μακρή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Τάκης, Καρακώστας (87’ Μαυρίδης), Πάσιος Α. (70’ λ.τ. Φουντούνας), Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής Γ. (35’ λ.τ. Γκαραγκούνης Σπ.), Τσακίρης Κ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λάιος (60’ Βράκας), Λιούσκας, Πούτας, Νεστορίδης, Τσεκούρας, Τσιαντούλης, Τσιάτας, Μπούνα, Κόκοβας, Δάκτυλας (46’ Μακρής).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της σωτηρίας, ο Φαλανιακός πέρασε από τη Ν. Πολιτεία με το ευρύ 4-0 επί της Αστραπής που υποχώρησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Χρ. Λυγούρας που πέτυχε χατ τρικ.

Στο 6’ λοιπόν ο Χρ. Λυγούρας με πλασέ, ύστερα από σέντρα του Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης δέχθηκε την κάθετη μπαλιά από τον Παπαγεωργίου διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 67’ ήταν η σειρά του Γ. Πανταζή, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 70’ ο Χρ. Λυγούρας σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, όταν από σέντρα του Κλούρα διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Από την πλευρά του Φαλανιακού εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο τεχνικός Γιάννης Μιχαλές έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές για την πολύ καλή όπως τη χαρακτήρισε διαιτησία.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Σιάρκος, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Βενέτης (73′ Σκόμπας), Κολιοφούτης (30′ λ.τ. Βουβουσίρας), Φούντας (81′ Σκύφτας), Κυριάκος, Μπελάγιας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Λιλολάρι (65’ Τσάκε), Μαχαίρας, Φατούρας, Κολοβός, Λυγούρας Β., Βαρσάμης, Πανταζής, Παπαγεωργίου (75’ Αλατάς Ι.), Αλεξανδρής (60’ Κλούρας), Λυγούρας Χρ.

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Η Δήμητρα Γιάννουλης συνέχισε την ανοδική της πορεία, πετυχαίνοντας μία ακόμα σημαντική νίκη αυτή τη φορά επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-0.

Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ανάμεσα σε δύο νεανικά και καλοδουλεμένα σχήματα όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 7’ ένα σουτ του Χάμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 22’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε ανατροπή του Μπαρούτα από τον Σαπάκο, το οποίο εκτέλεσε ο Θώμος κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 45’ ένα καλό σουτ του Σακοράφα εξουδετέρωσε ο Κυρανούδης, ενώ στο 61’ σημειώθηκε μία πολύ μεγάλη στιγμή για τη Γιάννουλη, με τον Μπαρούτα να αγγίζει το 2-0, όταν επιχείρησε πλασέ σε κενή εστία, αλλά την τελευταία στιγμή ο Νάνος με κεφαλιά έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 70’ ένα ανάποδο ψαλίδι του Φτίκα εξουδετέρωσε ο Κυρανούδης και στο 73’ και πάλι ο Φτίκας με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 71’ και πάλι ο Μπαρούτας, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια, ενώ στο 81’ και στο 89’ σημειώθηκαν δύο καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους με τον Μόσχο.

Σε μία φάση στο 19’ διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, σε σπρώξιμο εκτός φάσης του Αμπατζίδη για την οποία ζήτησαν κόκκινη αντί της κίτρινης κάρτας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαρούτας (89’ Μηνάς), Μαντζαφλάρας, Χατζηγρηγορίου (90’+2’ Ντάλλας), Γκατζούλης, Σπανός (76’ Σινάνι).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Γ. Λεβέντης (40’ λ.τ. Μπουμπουνάρας), Σαπάκος, Μόσχος, Σακοράφας (56’ Παπαγιαννούλης), Παληγιάννης (63’ Δραχαλίβας), Καλφούντζος, Φτίκας, Καραγκούνης, Χάμος.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass