ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ

Πρόσκληση σε μαθητές από τον Απόλλωνα

* Μήνυμα- κάλεσμα του πρόεδρου του συλλόγου, Π. Μαντζανά

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2016 11:45

Πρόσκληση στη μαθητιώσα νεολαία της Λάρισας απηύθυνε ο Απόλλωνας Λάρισας ενόψει του αυριανού ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15.00). Αντιπροσωπεία της διοίκησης του συλλόγου αποτελούμενοι από τους κ. Τερζούδη και Μαργαριτόπουλο επισκέφθηκαν χθες σχολεία της πόλης, συναντήθηκε με τους διευθυντές και κάλεσε όσα παιδιά επιθυμούν να έρθουν αύριο στο γήπεδο Φιλιππούπολης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η είσοδος για τους μαθητές θα είναι ελεύθερη και η προσέλευση θα γίνει από την θύρα 2 του γηπέδου της Φιλιππούπολης μεταξύ 14.00 και 14.30 με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

ΜΗΝΥΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ κ. Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑ

Κάλεσμα στη φίλαθλη Λάρισα να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να δώσει το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής απηύθυνε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Ματζανάς.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Ματζανά:

«Υπό την καθοδήγηση του αξιόλογου τεχνικού μας, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, η ομάδα του Απόλλωνα έχει φέρει μέχρι τώρα στην ποδοσφαιρική Λάρισα, επιτυχίες και πολλές προσδοκίες, με αποτέλεσμα ο πήχης να βρίσκεται πολύ ψηλά, όπως άλλωστε τον είχαμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στόχος μου (μαζί με τους συνεργάτες μου βέβαια) είναι να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε αυτό το ψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία.

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας θα πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, που κάνουμε.

Τέθηκε ένα πλάνο και η φετινή προσπάθεια ξεκίνησε βασισμένη στο εμείς και όχι στο εγώ, γι' αυτό και κτίσαμε μια ομάδα από ικανούς ποδοσφαιριστές, που έχουν μέσα στο μυαλό τους αυτή τη στιγμή μόνον το καλό του συλλόγου μας και θέλουν να δώσουν τα πάντα για τη μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα στην νέα εποχή του, που διανύουμε. Και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Απόλλωνα και όλης της ποδοσφαιρικής Λάρισας να σταθεί στο πλευρό μας και να υποστηρίξει την ομάδα μας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της πόλης και να έρθουν την Κυριακή, στο γήπεδο στο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Τους καλώ όλους να στηρίξουν αυτούς που μας δίνουν χαρά και ικανοποίηση κάθε Κυριακή στα γήπεδα όπου και αν αγωνιζόμαστε και σας υποσχόμαστε ότι οι μέρες υπερηφάνειας δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι και σαν μια γροθιά όλοι μαζί, να φέρουμε πολλές ακόμη επιτυχίες στο οικοδόμημα του Απόλλωνα και του λαρισινού ποδοσφαίρου».

* Εν τω μεταξύ η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα ξεκινήσει στις 3.00 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass