Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ένας αγώνας σε μεταγραφικό τοπίο…

*Δοκιμάσθηκε και άρεσε χθες στον Τσιώλη ο Λετονός Ικαούνιεκς

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 14:23

Ο αποκλεισμός της ΑΕΛ στο κύπελλο Ελλάδας από τα Τρίκαλα μετά την προχθεσινή ήττα με 1-0 ήταν ένα οδυνηρό σοκ για τη λαρισινή ομάδα που όμως δεν προλαβαίνει κάποιος να το αναλύσει, αφού προέχει, με δεδομένη τη βαθμολογική θέση της λαρισινής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 19.30 στο Ael Fc Arena που θα γίνει σε μεταγραφικό τοπίο.

Το μεταγραφικό τοπίο είναι έντονο καθώς δυο παίκτες ετοιμάζονται να υπογράψουν και ένας ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΛ.

Οι δύο που θα υπογράψουν είναι ο 24χρονος Νοτιοφρικανός Λελογκονόλο Μασαλέσα και ο Λετονός που δοκιμάσθηκε χθες από τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη Γιάνις Ικαούνιεκς.

Ο Μασαλέσα είναι 24 χρόνων αμυντικό χαφ και αγωνιζόταν στους Orlando Pirates από την Νότιο Αφρική όπου είχε 12 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας του ενώ τον παίκτη πρότεινε ο Πιέρ Ισά.

Ο Ικαούνιεκς είναι 21 χρόνων πλάγιος επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Λιεπάγιας Μέταλουργκς για να πάρει μεταγραφή στην FK Λιεπάγια τη σεζόν 2013/14 πραγματοποιώντας μία πολύ καλή χρονιά με 35 συμμετοχές και 24 γκολ. Στη συνχεια πήγε στη γαλλική Μετς. Την πρώτη του χρονιά είχε πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την επόμενη σεζόν όπου και η ομάδα υποβιβάστηκε είχε εννέα συμμετοχές χωρίς κάποιο τέρμα. Παράλληλα ο ίδιος από μικρή ηλικία ενισχύει τις Εθνικές ομάδες της Λετονίας. Το πρώτο του παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών ήταν στις 13/10/2014 για το προκριματικά του Euro κόντρα στην Εθνική Τουρκίας με τον ίδιο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι. Συνολικά μετράει 14 εμφανίσεις με το εθνόσημο έχοντας σκοράρει και δύο τέρματα.

Ο τρίτος παίκτης που απασχολεί την ΑΕΛ είναι ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός Πάμπλο Γκαγιέχο που ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλμουδέβαρ, πήγε στη Σαρινένα και μετά στην Καχερένιο (ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ισπανίας) όπου αγωνίσθηκε δυο χρόνια (32 παιχνίδια στην πρώτη χρονιά και 29 στη δεύτερη χρονιά με 7 γκολ) για να παίξει τη σεζόν που διανύουμε επίσης σε μια ομάδα ίδιας κατηγορίας τη Λεαλτάδ όπου μέχρι τώρα έκανε 18 συμμετοχές.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΩΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης μίλησε χθες στους παίκτες για την αγωνιστική εικόνα που είχαν στα Τρίκαλα και είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μια φάση μπορεί να σε στείλει στον παράδεισο ή στην κόλαση.

Μάλιστα ο Τσιώλης στο ημίχρονο του αγώνα είχε προβλέψει ακόμα και τον τρόπο των αντεπιθέσεων των Τρικάλων λέγοντας πού πρέπει να βρίσκονται τα αμυντικά χαφ ενώ θεώρησε ότι έπρεπε να γίνει φάουλ στον Γιαννιτσάνη όταν έφυγε μόνος του προς την περιοχή της ΑΕΛ.

Τους είπε ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί και αυτό στις λεπτομέρειες ενώ τα πλάνα του θα αρχίσουν να φαίνονται από τη σημερινή προπόνηση.

Στη διάθεση του δεν θα είναι οι τραυματίες Αβραάμ και Βαρέλα ενώ άγνωστο είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Γκόλιας που το μέγεθος του τραυματισμού του στον αγώνα με τα Τρίκαλα θα φανεί σήμερα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass