ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Σταματήστε να λειτουργείτε εις βάρος της πόλης…»

*Ζητά την άμεση καταβολή των 300.000 ευρώ που απαιτούνται για τη λειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 12:00

Την άμεση καταβολή των 300.000 ευρώ, που απαιτούνται για τη λειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου της Ν. Πολιτείας, ζητά από τη Δημοτική Αρχή, η επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, Ρένα Καραλαριώτου.

Με επιστολή της η κ. Καραλαριώτου επισημαίνει τα εξής:

«Στο προχθεσινό φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη στο κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του αντιδημάρχου κ. Σούλτη και του εντεταλμένου συμβούλου του Δ. Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλου και πληροφορηθήκαμε ότι ο χρόνος λειτουργίας του ανοικτού κολυμβητηρίου μετατίθεται από τον Δήμο Λαρισαίων για τον Απρίλιο του 2017, ενώ θα μπορούσε να λειτουργεί από το 2015 και παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου για λειτουργία του έργου εντός του 2016.

Ένα έργο για το οποίο δαπανήθηκαν 5,8 εκ. ευρώ (4,5 εκατομμύρια δόθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και 1,3 εκατομμύρια από τον Δήμο Λαρισαίων) μαραζώνει και δεν αποδίδεται στην πόλη γιατί η δημοτική αρχή Καλογιάννη, εδώ και 2,5 χρόνια, δεν χρηματοδοτεί από ιδίους πόρους τα ελάχιστα χρήματα που απαιτούνται (300.000 ευρώ) για την ολοκλήρωση του!

Ένα έργο που με την ολοκλήρωσή του, θα μπορούσε να κάνει τη Λάρισα το επίκεντρο της κολύμβησης όλης της χώρας αλλά και σε επίπεδο Ευρώπης, φιλοξενώντας πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Ένα έργο που η ολοκλήρωση του αποτελεί αίτημα όλων των κολυμβητικών συλλόγων της περιοχής αλλά και όλων των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Η διασφάλιση των συμφερόντων της πόλης σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί το έργο του Δημοτικού κολυμβητηρίου, όπως έχουμε επισημάνει και σε σχετική ανακοίνωσή μας από τον Μάιο του 2015 .

Καλούμε την δημοτική αρχή να σταματήσει να φωτογραφίζεται μπροστά στο κολυμβητήριο που με δική τους ευθύνη παραμένει κλειστό και να διαθέσει άμεσα, από τα 18εκ. ευρώ ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, 300.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το έργο και να αποδοθεί προς χρήση στους δημότες μας. Επιτέλους, σταματήστε να λειτουργείτε εις βάρος της πόλης…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass