ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΠΓΝΛ

«Δημιουργική Πόρτα» στηρίζει η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 12:06

Αξιοθαύμαστη δράση που αφορά στην αναμόρφωση –διακόσμηση της Παιδιατρικής κλινικής του ΠΠΓΝΛ, αναλαμβάνει η «Δημιουργική Πόρτα».

Την πρωτοβουλία στηρίζει (και) η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία σε σχετική χθεσινή ανακοίνωσή της, αναφέρει για το θέμα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την από μέρους της αποδοχή του αιτήματος που της υποβλήθηκε από τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης για παιδιά «Δημιουργική Πόρτα», που εδρεύει στην Λάρισα, προκειμένου να συνδράμει σε μια αξιοθαύμαστη δράση, η οποία θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η «Δημιουργική Πόρτα» ανέλαβε την πρωτοβουλία και συνέταξε μία ομάδα εθελοντών, εικαστικών και γενικότερα ανθρώπων που έχουν την διάθεση να προσφέρουν αφιλοκερδώς και πριν από έναν μήνα περίπου, κατέθεσε στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου , πρόταση αναδιαμόρφωσης και διακόσμησης της παιδιατρικής κλινικής. Η ιδέα αυτή πηγάζει από την πεποίθηση των εμπνευστών της, πως δίνοντας χρώμα στους χώρους αυτούς θα βοηθήσουν την ψυχολογία των παιδιών, κάνοντας ταυτόχρονα τη διαμονή τους εκεί πιο ευχάριστη και λειτουργική.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και πλέον με εντατικούς ρυθμούς ξεκινάει η οργάνωση, η κατανομή αρμοδιοτήτων, η εύρεση χορηγών και χορηγιών, η ενημέρωση του κοινού και οι πρώτες εκδηλώσεις (20 και 21 Δεκεμβρίου – Μύλος του Παππά) για την συγκέντρωση πόρων. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και παράδοσης αυτού του έργου οριοθετείται μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Με δεδομένη την κοινωνική της ευαισθησία, αλλά και τη γνώση του ρόλου που επιτελεί στην πόλη της Λάρισας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, βέβαιη για την ανταπόκριση και των χιλιάδων φίλων της, δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει και αυτή την προσπάθεια με τρόπο που θα συζητηθεί κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε συνάντηση με τους ιθύνοντες του πολυχώρου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass