ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Λ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΡΚΟΣ:

Κερδίσαμε απλά μια μάχη

*Αναστ. Σπυρόπουλος: «Θα έχουμε πλέον καλύτερη ψυχολογία»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 14:00

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε προχθές το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης ο Γυμναστικός, ο οποίος κέρδισε τον Αρκαδικό με σκορ 83-72.

Ο τεχνικός των «Πρασίνων» Στέφανος Πέρκος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν όπως έπρεπε, σε καίρια σημεία του αγώνα όπου οι αντίπαλοι πήγαν να «κλέψουν» τη νίκη.

Βέβαια μπορεί να κερδήθηκε μια μάχη, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται και θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο Στέφανος Πέρκος, τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ τους παίκτες για την αυταπάρνηση που δείξανε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Φαινόταν μετά από την πολύ δύσκολη εβδομάδα που περάσαμε, ότι το θέλανε περισσότερο και αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του ματς. Όπως είναι κλισέ να λέγεται μια μάχη ήταν, ο πόλεμος θέλει πάρα πολλές μάχες ακόμη, τίποτα παραπάνω. Αυτή η νίκη απλώς ισοφαρίζει το φιάσκο με τον Αμύντα, πήγαμε στο μηδέν, δεν είμαστε πια στο -1.

Στο ψυχολογικό κομμάτι, πιστεύω πως η ανάταση ξεκίνησε από το προηγούμενο ματς μέσα στον Χολαργό που η ομάδα έδειξε στοιχεία και ελπίζουμε να συνεχίσει να δείχνει τέτοια στοιχεία για να δώσει και τη δύναμη στους διοικούντες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του ο Αναστάσης Σπυρόπουλος που είχε πολύ καλή παρουσία, επισήμανε: «Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αγωνιστούμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά όλοι μαζί σαν ομάδα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τη διοίκηση που μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα και εμάς η δουλειά μας τώρα είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες.

Σίγουρα μετά από αυτό το ματς θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω πως πλέον θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι πιο δυναμικά για να κερδίζουμε τους αγώνες».

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Γ.Σ.Λ.: 14/22 βολές, 21/31 δίποντα, 9/24 τρίποντα, 1/1 αιφνιδιασμούς, 38 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 16 λάθη, 3 κλεψίματα, 2 τάπες.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: 13/16 βολές, 19/40 δίποντα, 7/20 τρίποντα, 4/5 αιφνιδιασμούς, 28 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 12 λάθη, 10 κλεψίματα,

2 τάπες.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass