ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

Μια νίκη ψυχολογίας θέλει η ΑΕΛ

*Δύσκολο το παιχνίδι στην Ξάνθη, όμως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα *Επανέρχεται ο Γιοβάνοβιτς, δεν παίζουν Φατιόν, Φάρκας και Βαρέλα

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2016 7:56

Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια καλείται να δώσει η ΑΕΛ μέσα σε μια εβδομάδα, τόσο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου δοκιμάζεται στην Ξάνθη(17:15), την Τετάρτη 14 του μηνός θα παίξει στα Τρίκαλα(19:30) για το Κύπελλο Ελλάδος και την Κυριακή 18/12, θα υποδεχτεί στο AEL FC ARENA τον Παναθηναϊκό(19:30), του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι «βυσσινί» θέλουν μια νίκη ψυχολογίας το Σάββατο στην ακριτική πόλη και αν τα καταφέρουν, τότε η ομάδα θα ανακάμψει και η συνέχεια αναμένεται πως θα είναι καλύτερη.

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη η οποία παρουσιάζεται φέτος πολύ δυνατή, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία και όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονται πως πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, για να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του τραυματία Βαρέλα όσο και του Φάρκας, με τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από την Κυριακή από ελαφρά θλάση, με συνέπεια να αποφασισθεί να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Οι δύο παραπάνω παίκτες ακολούθησαν χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μασούρας, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ατομικά γυμνάστηκε και ο Ναβάρο, που φέρει αιμάτωμα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά από σήμερα αναμένεται να επανέλθει σταδιακά στους ομαδικούς ρυθμούς προπόνησης. Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του γυμνάζεται από χθες ο γκολκίπερ Κουτογλίδης. Υπενθυμίζεται τέλος, ότι για τον αγώνα της Ξάνθης επιστρέφει από τιμωρία ο Γιοβάνοβιτς, αλλά θα απουσιάσει ο Φατιόν, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Η ΞΑΝΘΗ

Με την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας των Σολτάνι, Καρασαλίδη και Καμαρά ξεκίνησε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης μετά την 3η διαδοχική επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και με το αήττητο σερί να φτάνει τα 9 παιχνίδια! Μετά το ρεπό της Δευτέρας, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το δεύτερο γκρουπ ξεκίνησε με τις ασκήσεις προθέρμανσης, συνέχισε με κατοχή μπάλας και στη συνέχεια δούλεψαν σε θέματα τακτικής.

Ο Χρήστος Λισγάρας ήταν ο ένας από τους τρεις παίκτες που παρατηρήθηκαν με κίτρινη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα αλλά ο μοναδικός που συμπλήρωσε 4, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει στις αρχές του Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στα ηλικιακά τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κλήθηκαν από την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να λάβουν μέρος σε προπονήσεις των ηλικιακών εθνικών ομάδων της χώρας τους. Πρόκειται για τους Τόσκα, Μίσα, Πετάνι, Κογκίτσι και Μαλούσι, οι οποίοι θα πρέπει το πρωί της Πέμπτης 15/12 να βρίσκονται στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.

ΣΤΙΣ 14/12 ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η ΕΠΟ όρισε χθες τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Και σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αναμέτρηση Α.Ο.Τρικάλων-ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/12/2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Η ΑΕΛ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη 08/12/2016 και ώρα 15:30 τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/12/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04/12/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α΄εδ. α΄, 2 περ. γ και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επίσης σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΕ ΑΕΚ, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός -ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ηρακλής,

για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων στης στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass