ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ(14:00)

Με νέα πρόσωπα στην Άρτα

*Θεοδοσιάδης: «Να δείξουμε σοβαρότητα για να προκριθούμε»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2016 5:35 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Δεκ 2016 11:27

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την σημαντική νίκη επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης με 2-0, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 14:00 στην Άρτα κόντρα στην Αμβρακία Κωστακίων, για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής, δείχνοντας εικόνα ομάδας πειθαρχημένης με πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα θα είναι σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος και οφείλουν να δείξουν την ίδια καλή εικόνα που έχουν έως τώρα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρωτάθλημα. Θα παίξουν σήμερα και παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και πάμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Από αγωνιστικής πλευράς, ο προπονητής του Απόλλωνα άφησε στη Λάρισα για να ξεκουραστούν τους Φιρινίδη, Σαχινίδη, Πέντα, Καμπλιώνη και τον Γεωργίου, που είναι άρρωστος.

Στην αποστολή η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Άρτα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Τάσος Κουρδής, Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Συράκος, Αγρόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Κολοβός, Γκουντρουμπής και Μάρκου.

*Στον αγώνα του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Απόλλωνας κέρδισε στη Φιλιππούπολη την Αμβρακία Κωστακίων 2-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο κ.Γιώργος Μάντζιος από την ΕΠΣ Ηπείρου, ορίσθηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στην Άρτα, με την Αμβρακία Κωστακίων.

Συνεργάτες του θα είναι οι κ. Κωνσταντίνος Λιόντος και Δημήτρης Τσαντάς της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ.Ιωάννης Δράκος(Πρέβεζας).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άρτας και θα ξεκινήσει στις 2μ.μ.

- Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Κυπέλλου του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ορίσθηκαν οι εξής διαιτητές:

-Πύδνα Κίτρους-Τηλυκράτης(14:00):

Χρήστος Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Αλέξανδρος Κουφός, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Περικλής Βασιλειάδης(Πέλλας).

-ΑΕ Καραϊσκάκης-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Στέφανος Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Άγγελος Τσόγκας, Παύλος Φραγκούλης (Πρέβεζας), παρ. Κωνσταντίνος Αθανασίου(Ηπείρου).

-Νίκη Βόλου-ΑΕ Ιστιαίας (12:30μ.): Αστέριος Μπαλασάς, Νικόλαος Συμεωνίδης, Νικόλαος Τοροσιάδης (Μακεδονίας), παρ.Αθανάσιος Παπακώστας(Φθιώτιδας).

*Οι νικητές των αγώνων Αμβρακία Κωστακίων-Απόλλων Λάρισας και Α.Ε. Καραϊσκάκης-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 21 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και οι νικητές των αναμετρήσεων Πύδνα Κίτρους-Τηλυκράτης και Νίκη Βόλου-Α.Ε. Ιστιαίας.

*Την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ο Απόλλωνας θα παίξει στην Ιστιαία της Εύβοιας με την τοπική ομάδα(14:00).

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass