Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις της ΑΕΛ με τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 11:48

Συνάντηση με εκπροσώπους ερασιτεχνικών σωματείων του νομού είχε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η συνάντηση έγινε στο καφέ μπαρ του AEL FC Arena παρουσία εκπροσώπων από 50 περίπου σωματεία του νομού.

Όπως τονίσθηκε στη συνάντηση στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να εγκαινιαστεί μία νέα περίοδο καλών σχέσεων με τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού, για την καλύτερη συνεργασία με την ΑΕΛ. Ο κ. Κούγιας μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παράγοντες των ομάδων να μην φεύγουν οι καλοί παίκτες εκτός νομού αλλά να ενισχύουν την ΑΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «γι’ αυτό κι εμείς συγκροτήσαμε μία ομάδα ανθρώπων στην οποία όλα τα στελέχη εκτός από εμένα είναι Λαρισαίοι».

Ο κ. Κούγιας είπε επίσης στους παρευρισκομένους ότι ο χώρος του καφέ μπαρ του AEL FC Arena θα διαμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να φιλοξενεί και εκδηλώσεις σωματείων και μάλιστα πρότεινε στους παράγοντες να καθιερωθεί αυτή η συνάντηση μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΛ για την ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων, επισημάνσεων.

Ένας από τους στόχους για τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι, η ανδρική ομάδα της ΑΕΛ να δίνει φιλικά παιχνίδια και σε άλλες περιοχές του νομού.

Από την πλευρά της ΠΑΕ, εκτός από τον κ. Κούγια μίλησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Ηλίας Σελιώνης που αναφέρθηκε στο δικό του τομέα. Παρέμβαση έκανε και ο υπεύθυνος των ομάδων Νέων κ. Κλάρας, ενώ για κάποια διαδικαστικά θέματα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Τσούμαρης.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης οι κ. Λιόντος(πρόεδρος), Μάρκου(διευθύνων σύμβουλος), Ντελόπουλος(αντιπρόεδρος) και Χριστακόπουλος(οικονομικός υπεύθυνος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass