ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ»:

Να αλλάξει το σύστημα κατανομής των χρημάτων

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 12:17
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών Γιώργος Σπανός ενώ συνομιλεί με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών Γιώργος Σπανός ενώ συνομιλεί με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα

Στο χθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Ατρομήτου βρέθηκε και ο πρόεδρος της αθηναικής ομάδας Γιώργος Σπανός (πρόεδρος και της γνωστής πετρελαϊκής εταιρίας ΕΤΕΚΑ) μαζί με τον πατέρα του Μιχάλη.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Γιώργο Σπανό όχι βέβαια για τον αγώνα αλλά για τη Σούπερ Λίγκα και μας είπε τα εξής: «Μιλάω με τον Αλέξη(σ.σ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια) και συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος κατανομής των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Διαφωνώ με τη μείωση των ομάδων σε 14 με το σκεπτικό ότι έτσι θα πάρουν οι ομάδες περισσότερα χρήματα. Γιατί να μην έχουμε πολλές ομάδες, δεκαέξι όπως είναι τώρα, και να πάρουν τα χρήματα με μεγαλύτερη ισομέρεια όλες οι ομάδες και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.»

Ο κ. Σπανός στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εγκωμίαζε τον Λημνιό που είχε πετύχει το τέρμα λέγοντας: «Εμείς δουλεύουμε στις μικρές ομάδες για να βγάλουμε παίκτες. Ο Λημνιός αναδείχθηκε από αυτές όπως και ο Κατράνης. Είναι μικροί σε ηλικία και είναι η μόνη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 18 χρονών και αγωνίζονται…

Προτιμάμε τους έλληνες παίκτες που έχουν φιλότιμο και δημιουργούν κλίμα μέσα στα αποδυτήρια αντίθετα με τους ξένους που όταν υπάρχει μικρή οικονομική καθυστέρηση μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και δε μιλάω για τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα».

Σε εκείνη τη στιγμή προστέθηκε ο Λαρισαίος πρώην παίκτης του Ατρομήτου Κώστας Νεμπεγλέρας που εκθείασε τον Γιώργο Σπανό λέγοντας ότι είναι από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σπανός ευχαρίστησε και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο για την άψογη φιλοξενία που του επιφύλαξε εκ μέρους της Λαρισινής ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass