ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Θρ. Λιάγκας στον ΓΣ Φαρσάλων

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 8:49

Ο Θρασύβουλος Λιάγκας είναι ο νέος προπονητής του ΓΣ Φαρσάλων, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Αλεξίου. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους χθες με τη διοίκηση του ΓΣ Φαρσάλων να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την πρόσληψη του πολύπειρου Λαρισαίου προπονητή, κ. Θρασύβουλου Λιάγκα ως νέου τεχνικού της ομάδος μας.

Ο κ. Λιάγκας ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας στο αντρικό αλλά και στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου με το οποίο αναδείχθηκε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Έπειτα ανέλαβε την ομάδα του Κένταυρου Λάρισας, της Χάλκης με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο της Ε.Α.Λ στη Γ’ Εθνική κατηγορία και μετέπειτα έμεινε για πέντε σεζόν σχεδόν ως βοηθός προπονητή αλλά και κατά διαστήματα ως πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 κατηγορία στην Α1 Εθνική.

Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν ο Φοίνικας Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Σύσσωμη η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων καλωσορίζει στον Σύλλογό μας τον κ. Λιάγκα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του και στην προσωπική του ζωή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass