ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-1

Στα Τρίκαλα θα κριθεί η πρόκριση...

* Η λαρισινή ομάδα για να περάσει στην επόμενη φάση χρειάζεται νίκη

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2016 13:53

Στο παγωμένο Ael Fc Arena η ΑΕΛ ζέστανε τον κόσμο (χίλια πεντακόσια περίπου άτομα) μόνο με τις φάσεις που δημιούργησε αλλά όχι με το τελικό αποτέλεσμα, αφού κέρδισε μεν με 2-1 τον Πανελευσινιακό αλλά το σκορ της νίκης ήταν «φτωχό» και έτσι η πρόκριση να κριθεί στα Τρίκαλα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα όπου οι «βυσσινί» θέλουν μόνο νίκη.

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν οι Ντοντό (29’) και Αβραάμ (54’) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Αγγελούδης (50’). Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης σίγουρα θα πρέπει να προβληματίστηκε από το γεγονός ότι η ομάδα του στο πρώτο ημίωρο έκανε πολλές φάσεις αλλά όχι πετυχημένα τελειώματα αναδεικνύοντας ως ήρωα της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γκόμεζ. Επίσης από το γεγονός ότι ο Πανελευσινιακός στη μια και μοναδική φάση που δημιούργησε πέτυχε τέρμα. Στα θετικά είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής δύο νεαροί, ο Μασούρας με τον Χοτζάλι, που είχαμε να τους δούμε σε επίσημο αγώνα από την περσινή αγωνιστική περίοδο ενώ ο Καπός δείχνει να παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Τσιώλης για αρκετούς παίκτες διαπίστωσε σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν μπορεί να τους υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ή χρειάζεται να γίνουν μεταγραφές. Πάντως οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα είναι στη δεκαοκτάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αθηνών. Αυτός που σίγουρα πήγε καλά ήταν ο Ποτουρίδης που είναι υπολογίσιμο αμυντικό χαφ ενώ σταθερές αξίες αποτελούν Ντοντό και Αβραάμ. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι για συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά η πρόκριση θα κριθεί στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ να θέλει νίκη σ’ ένα γήπεδο που πέρυσι ταπεινώθηκε ...Αυτό αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο για πρόκριση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε το παιχνίδι όπως ακριβώς έγραψε η «Ε» δηλαδή με 4-4-1-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Καβουσάκη, στην άμυνα τους: Μασούρα(δεξιά), Γκόλια, Σουλιώτη(σέντερ μπακ), Κόντορ(αριστερά), στη μεσαία γραμμή τους Ποτουρίδη, Λαμπρόπουλο, Αβραάμ και Ντοντό ενώ ο Ουρτάδο, έπαιξε πίσω από τον Καπό στην επίθεση. Στο πρώτο ημίωρο η ΑΕΛ δημιουργούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη αλλά ο Γκόμεζ ήταν ανίκητος μέχρι τη στιγμή που ο Ντοντό κέρδισε την κόντρα από τον Καμπούρη και έκανε το 1-0 στο 29. Η πίεση συνεχίσθηκε από τους «βυσσινί» αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος στη μια και μοναδική φάση που έκανε σε όλο τον αγώνα ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε με τον Αγγελούδη(50’) αλλά ο Αβραάμ έκανε το 2-1 στο 54’ και στο 55’ ο Τσιώλης έκανε τρεις αλλαγές όπου όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν καθώς η ομάδα δημιούργησε φάσεις με το «σταγονόμετρο». Το τελικό 2-1 αδικεί την ΑΕΛ αλλά επαινεί τον Γκόμεζ που ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων.

ΦΑΣΕΙΣ...ΓΚΟΛ

2’:Σουτ του Λαμπρόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Γκόμεζ. 3’: Από αριστερά ο Ουρτάδο κάνει σέντρα, ο Ντοντό πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 6’: Σουτ του Λαμπρόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούει ο Γκόμεζ. 8’: Ο Γκόλιας σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. 12’: Λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Ποτουρίδης σουτάρει αλλά αποκρούει ο Γκόμεζ εντυπωσιακά σε κόρνερ. 25’: Σουτ του Γκόλια από το σημείο του πέναλτι αποκρούει πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. 28’: Σέντρα του Αβραάμ, η μπάλα βρίσκει τον Γραικό και καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γκόμεζ. 29’: Ο Καμπούρης προσπαθεί να αποκρούσει, ο Ντοντό παρεμβάλλεται και κάνει το 1-0. 37’: Σουτ του Ποτουρίδη από μακριά η μπάλα καταλήγει άουτ. 44’: Μακρινό σουτ του Κοντόρ η μπάλα καταλήγει άουτ. 45+1’: Ο Μασούρας σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή και αποκρούει ο Γκόμεζ. 50’: Σέντρα από αριστερά του Γραικού ο Αγγελούδης πιάνει κεφαλιά και κάνει το 1-1. 54’: Διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αβραάμ διαμορφώνει το 2-1. 65’: Λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Χοτζάλι σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ. 90+2’: Σουτ του Κόντορ καταλήγει άουτ.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από την ΑΕΛ κορυφαίος ήταν ο Ποτουρίδης. Από κει και πέρα ο Λαμπρόπουλος ήταν καλός στο πρώτο ημίωρο όπως και οι: Ντοντό, Αβραάμ. Ο Καβουσάκης δεν πιέσθηκε καθόλου ενώ τα δυο σέντερ μπακ εκτέθηκαν στη φάση του γκολ των φιλοξενουμένων. Ο Κόντορ πήγε καλά ενώ ο Μασούρας έχει τρεξίματα. Ο Ουρτάδο δεν φάνηκε ενώ ο Καπός δεν ήταν τόσο καλός. Λίγα πράγματα οι τρεις αλλαγές. Από τον Πανελευσινιακό καλύτερος ο Γκόμεζ ενώ θετικός ήταν ο Λαρισαίος Κορομηλάς που αγωνίσθηκε στο αρχικό σχήμα. Μας άρεσε και ο Γραικός.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ. Σκουλάς(Σερρών) τα πήγε πολύ καλά. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Κουτσιανικούλη, Ποτουρίδη, Τσούπρο, Γκόμεζ, Δημόπουλο. Σωστοί στις υποδείξεις οι δυο βοηθοί Ευθυμιάδης και Ζέρβας του συνδέσμου Πιερίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κοντόρ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55′ Χοτζάλι), Ντοντό (55′ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55′ Κουτσιανικούλης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68′ Παλαιολόγος), Στόγιος (46’ Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (73’ Ναούμ).

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass