ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Κοινή προετοιμασία Ν.Ε.Λ. και ΑΝΟΓ

* Με τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 10:00

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ, βρέθηκαν οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ν.Ε.Λ, αποδέχτηκε με χαρά και τιμή την πρόσκληση του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας για κοινή προετοιμασία των μικρών ομάδων, στο πόλο.

Η ανάγκη της Ν.Ε.Λ για να μοιραστεί το πάθος της για την υδατοσφαίριση την κάνει πρόθυμη να συνεργάζεται με όσους συλλόγους μοιράζονται το ίδιο πάθος, αλλά η χαρά και η τιμή της ομάδας της Λάρισας, όταν αυτοί οι σύλλογοι έχουν την ιστορία και της υποδομές του ΑΝΟΓ, είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΝΟΓ, με τους προπονητές να βγάζουν τα πρώτα τους σημαντικά συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων και τα σημεία όπου χρειάζεται βελτίωση, ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.

Την αποστολή της λαρισινής ομάδας, αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές:

Χατζής Γρηγόρης, Αντωνούλης Μιχάλης, Πατσίκας Βασίλης, Ζαχόπουλος Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Θάνος, Ζέππος Ηρακλής, Βασιλόπουλος Αναστάσιος, Μπανάσιος Αποστόλης, Καραλής Θάνος, Παπαδημητρίου Σωτήρης, Πάτσικας Γεδεών, Ράπτης Νίκος, Βίτκος Θωμάς Σαμαράς Ιωάννης, Τζίκας Δημήτρης, Τσιότρας Ευθύμης, Αντωνούλης Παναγιώτης     και Χατζήνας Δημήτρης.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έμεινε ευχαριστημένη από την άψογη φιλοξενία του ΑΝΟΓ και υποσχέθηκε στους ανθρώπους της να την ανταποδώσει στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass