Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Βλέπει μπροστά η ΑΕΛ

* Το Σάββατο(3/12) υποδέχεται το Παγκράτι

Δημοσίευση: 28 Νοε 2016 8:28

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ στην Αθήνα από το Ψυχικό με 78-77, σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα μιας συγκλονιστικής αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, 1'34'' πριν από το τέλος του αγώνα, η ΑΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ 71-75 με τον Αχή για τους γηπεδούχους να πετυχαίνει τρίποντο και να μειώνει τη διαφορά στον ένα πόντο. Ακολούθησε 1/2 βολές από τον Δεληγεώργη (74-76) και χαμένη επίθεση του Ψυχικού για να πάρει το ριμπάουντ ο Τσούτσος, ενώ ο Δεληγεώργης και πάλι βρέθηκε στη γραμμή των βολών (1/2 ξανά), κάνοντας το σκορ 74-77. 9,2'' πριν το τέλος, η μπάλα ήταν στην κατοχή του Ψυχικού, κατέληξε στα χέρια του Αχή, και ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων, για να κερδίσει παράλληλα και το φάουλ από τον Παπαχρήστο. Ευστόχησε και στη βολή (78-77), ενώ στην τελευταία φάση ο Σταμπουλής σούταρε από μέση απόσταση για να αστοχήσει και να λήξει εκεί η αναμέτρηση.

Η ήττα έστω και με αυτόν τον τρόπο δεν πτοεί τους «Βυσσινί», που βλέπουν μπροστά και θέλουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει το Παγκράτι, ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι παίκτες του αρχίζουν από σήμερα την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος και αναγκαία, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass