ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ

«Δεν θα επιτρέψω καμία παρέμβαση στους διαιτητές»

*Ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση της Δευτέρας *Για «στημένο» γεγονός κάνει λόγο ο κ. Μπουχλαριώτης *Αύριο η κλήρωση του κυπέλλου *Το Σάββατο το ΠΟΕ-Αχιλλέας Φ.

Δημοσίευση: 23 Νοε 2016 11:30

Σε αντίθεση με την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των διαιτητών στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων του περασμένου Σαββατοκύριακου (σ’ αυτό προφανώς συνέβαλε και το ότι η ΕΔ/ΕΠΣΛ είχε στη διάθεσή της το σύνολο των διαιτητών λόγω μη διεξαγωγής αγώνων εθνικών πρωταθλημάτων) και για την οποία πολύ καλή εικόνα από αρκετά σωματεία (μεταξύ των οποίων και ορισμένων που ηττήθηκαν) εκφράστηκαν συγχαρητήρια για την απόδοση των διαιτητών, η προγραμματισμένη επιμορφωτική συγκέντρωση της Δευτέρας είχε ένταση και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης έκανε λόγο για «στημένο» γεγονός, που είχε σκοπό να χαλάσει το καλό κλίμα στους κόλπους των διαιτητών και ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.

Η ένταση ξεκίνησε μεταξύ του προέδρου του ΣΔΠΛ κ. Νίτσα με τον διαιτητή κ. Γουδουλάκη, στη συνέχεια παρενέβη ο διαιτητής κ. Γιάντσης και ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη με τον κ. Νίτσα.

Όπως δήλωσε στην «Ε» ο κ. Μπουχλαριώτης, τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΔΠΛ «ήταν συνέχεια των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη λαρισινή διαιτησία και αναφέρομαι στο θέμα των παρεμβάσεων που είναι απαράδεκτο. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό ήταν «στημένο» και έγινε με αφορμή την μη χρησιμοποίηση τριών διαιτητών στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή, για διαιτητικά λάθη που είχαν κάνει σε παλιότερους αγώνες. Φιλοσοφία της Επιτροπής είναι, όπως τιμωρούνται τα σωματεία, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες όταν υποπίπτουν σε παραπτώματα, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τους διαιτητές. Πιστεύω στην ανεξάρτητη διαιτησία όχι με τη μορφή που ονειρεύονται κάποιοι, αλλά στην πραγματική ανεξαρτησία του κάθε διαιτητή. Να μην δέχονται παρεμβολές από κανέναν, που μέσω της διαιτησίας θέλει να πουλήσει εκδούλεψη στις ομάδες, αλλά να βλέπουν όλες τις ομάδες με το ίδιο μάτι, να απονέμουν δικαιοσύνη και να κάνουν τα λιγότερα λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουχλαριώτης τονίζοντας παράλληλα ότι «ως πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ δεν θα επιτρέψω καμία παρέμβαση στους διαιτητές».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προτελευταία επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, τη Δευτέρα 14/11, ο κ. Μπουχλαριώτης στην τοποθέτησή του είχε κάνει λόγο για παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγορίου σε διαιτητή, σε αγώνα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ Η ΗΡΕΜΙΑ

Μια ευχάριστη ενότητα, πιο χαλαρωτική, περίμενε τους διαιτητές στο τέλος της επιμορφωτικής ημερίδας. Έτσι όπως είθισται να λέγεται, μετά την τρικυμία επήλθε η ηρεμία. Ο λόγος για την εισήγηση του ειδικού Βασίλη Νούσιου σχετικά με τη χρήση αρωμάτων σε αθλητικές κακώσεις ως μασάζ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 2.30 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης και στην οποία καλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Οι οκτώ ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Αχιλλέας Φ., Δωριέας Αγιάς, Π.Ο. Ελασσόνας, Λάρισα 2012, Κίσσαβος Συκουρίου, Δαμασιακός, Ναρθάκι και Μαυροβούνι.

Οι παραπάνω ομάδες θα πάρουν με κλήρωση από ένα αριθμό, από το 1 έως το 8 και θα δημιουργηθούν 4 ζευγάρια που θα παίξουν ως εξής:

1 – 2 (9)

3 – 4 (10)

5 – 6 (11)

7 – 8 (12)

Στα παραπάνω παιχνίδια γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες 1, 3, 5 και 7.

Στην ημιτελική φάση ο νικητής του αγώνα (9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα (10) και ο νικητής του αγώνα (11) θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα (12). Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν, σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου σε ουδέτερα γήπεδα.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των παραπάνω αγώνων θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΟΕ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

Από τη Γραμματεία της Ένωσης έγιναν οι παρακάτω αλλαγές σε αγώνες του Σαββατοκύριακου, για τεχνικούς λόγους και μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου:

Ο αγώνας β’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου – Όλυμπος Καρυάς, θα γίνει την Κυριακή 27/11, αντί του Σαββάτου 26/11.

Ο αγώνας γ’ κατηγορίας Α.Σ. Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» - Αετός Αετολόφου, θα γίνει την Κυριακή 27/11, αντί του Σαββάτου 26/11.

Ο αγώνας γ’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Διογένης Λάρισας – Α.Ε. Μάνδρας θα γίνει το Σάββατο 26/11, αντί της Κυριακής 27/11.

Ο αγώνας της α’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Π.Ο. Ελασσόνας – Αχιλλέας Φαρσάλων, θα γίνει το Σάββατο 26/11, αντί της Κυριακής 27/11. Την ίδια ημέρα (Κυριακή) έχει οριστεί από την ΕΠΟ αγώνας για το γυναικείο πρωτάθλημα.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass