ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΟ +8

«Χτίζει» διαφορά ο Αχιλλέας Φ.

*Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον ΠΟΕ με 1-0 και αναρριχήθηκε στη 2η θέση *Νέο εντός έδρας «στραβοπάτημα» του Δωτιέα Αγιάς *Μεγάλα διπλά για Καλοχώρι, Αργυροπούλι *Αναρριχάται η Δήμητρα Γιάννουλης *Δύο στα δύο για τον Σμόλικα *Επέστρεψε στις νίκες ο Τύρναβος 2005 *Λύθηκε η συνεργασία του Φαλανιακού με τον τεχνικό Φ. Γιαννακό

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στους 8 βαθμούς αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά από 11 αγωνιστικές και έκανε ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου του που είναι το +13 προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τυρνάβου και εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» τόσο του Δωτιέα Αγιάς που αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 μέσα στην έδρα του με τη Λάρισα 2012 όσο και της Δόξας Βλαχογιαννίου που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καλοχωρίου με 3-0.

Στη 2η θέση αναρριχήθηκε ο Οικονόμος που κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον ΠΟΕ με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπουμπουνάρα στο 20’ στο κατάμεστο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.

Από κει και πέρα η Δήμητρα Γιάννουλης συνέχισε την ανοδική της πορεία μετά το 2-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου, η Δόξα Αργυροπουλίου πήρε πολύ σημαντικό διπλό στην Αμυγδαλέα με 3-1 επί του τοπικού Αετού, ενώ ο Τύρναβος 2005 επικράτησε με 2-1 μετά από ανατροπή του Φαλανιακού. Ήταν μία ήττα με παρενέργειες για την ομάδα της Φαλάνης καθώς μετά το παιχνίδι ανακοινώθηκε η λύση (κοινή συναινέσει) της συνεργασίας με τον τεχνικό Φ. Γιαννακό.

Τέλος πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε και ο Σμόλικας Φαλάνης που έκαμψε την αντίσταση της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν. – Μακρυχώρι       2-0

Δωτιέας Αγιάς - Λάρισα 2012       3-3

Αχιλλέας Φ. - Αστέρας Τυρν.        3-0

Σμόλικας - Αστραπή Ν. Π.  2-0

Οικονόμος - ΠΟ Ελασσόνας         1-0

Αμυγδαλέα – Αργυροπούλι 1-3

Τύρναβος 2005 – Φαλανιακός      2-1

Βλαχογιάννι – Καλοχώρι    0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   35-6   29

Οικονόμος     13-12  21

Δωτιέας Αγιάς         24-16  21

Δήμητρα Γιάνν. 20-10         20

Βλαχογιάννι   18-12  20

Τύρναβος 2005 14-11        18

Αργυροπούλι 17-15  17

Σμόλικας       18-16  15

Αμυγδαλέα    17-15  15

Καλοχώρι      14-15  15

ΠΟ Ελασσόνας 12-14        14

Λάρισα 2012 12-17  11

Μακρυχώρι   10-16  11

Φαλανιακός   13-20  8

Αστέρας Τυρν.         10-37  6

Αστραπή Ν. Π.        8-23   5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/11, 15:00)

Αστέρας Τυρν. - Λάρισα 2012

Αστραπή Ν. Π. - Δωτιέας Αγιάς

ΠΟ Ελασσόνας - Αχιλλέας Φ.

Αργυροπούλι – Σμόλικας

Φαλανιακός – Οικονόμος

Καλοχώρι - Αμυγδαλέα

Μακρυχώρι - Τύρναβος 2005

Βλαχογιάννι - Δήμητρα Γιάνν.

ΣΤΟ +8 Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αστέρα Τυρνάβου με 3-0 και έκανε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του καθώς αύξησε τη διαφορά του στους 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα άνοιξε το σκορ στο 35′ με τον Περήφανο μετά από πάσα του Ρέψη, ενώ στις αρχές της επανάληψης (49’) ο Νεμπεγλέρας έβγαλε σε θέση έξω αριστερά τον Λόλα που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έστρωσε στο ύψος του πέναλτι στον Ρέψη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Λόλας ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Σβερκούλη και πλάσαρε εύστοχα.

Δυο καλές στιγμές με τους Γκαραγκούνη Ελ. και Γκαραγκούνη Σπ. είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (81′ λ.τ. Νταλιάνι), Περήφανος, Κουμπούρας, Οικονόμου, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Νάστας (65′ Σβερκούλης), Λόλας, Βούλγαρης, Ρέψης (70′ Τλούπας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κορομηλάς): Στάμος, Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Καρακώστας (78′ Μαυρίδης), Τάκης, Γκαραγκούνης Σπ., Μπαντής Γ. (67′ Γκαραγκούνης Χρ.), Γκαραγκούνης Ελ. (85′ Ισούφης), Τσακίρης Κ.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΡΑΣ

Ο Οικονόμος πήρε τη ρεβάνς της πρόσφατης ήττας στο θεσμό του κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο, σ' ένα παιχνίδι που προσέλκυσε, όπως ήταν φυσιολογικό, ποδοσφαιρόφιλους τόσο από την Ελασσόνα και την Τσαριτσάνη όσο και από την ευρύτερη περιοχή και δεν υπήρξε η παραμικρή ακρότητα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΟΕ είχε μια πολύ καλή στιγμή, όταν ο Ματούλας μετά από ωραία ενέργεια, σούταρε στην αριστερή γωνία του Νούσια, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε και διατήρησε την εστία του απαραβίαστη.

Στο 20ό λεπτό μετά από ενέργεια του Φτίκα, ο Μπουμπουνάρας μπήκε από τα αριστερά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το γκολ που έμελλε να κρίνει τη τύχη του τοπικού ντέρμπι.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΟΕ ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε μεν την αμυντική γραμμή του Οικονόμου, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Περτζιόνι στο 65’.

Η καλύτερη στιγμή του β’ ημιχρόνου ήταν στο 84’, όταν ο Νάνος μετά από μια εντυπωσιακή κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Χάμος πάνω στην κίνηση με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Επιβλητική η διαιτησία του κ. Τζήλου (Καρακώστας –Νάκας), που για να κρατήσει τα πράγματα στο πλαίσιο των κανονισμών χρειάστηκε να δείξει 11 φορές την κίτρινη κάρτα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Π.Ο. Ελασσόνας μετά το παιχνίδι, ευχαριστεί θερμά τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για τη φιλοξενία και συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα Θανάση Τζήλο για την άψογη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος του Π.Ο. Ελασσόνας, κ. Άλκης Παλάγκας ευχαριστούν τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Οικονόμου για την φιλοξενία που έτυχαν στο γήπεδο της Τσαριτσάνης.

Επίσης εκφράζει τα συγχαρητήριά του, για την άψογη διαιτησία τού κ. Αθανάσιου Τζήλου και των βοηθών του, κ. Απόστολου Καρακώστα και Χρήστου Νάκα».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Παληγιάννης (63’ Καραΐσκος), Σακοράφας, Φτίκας (76’ Γαλάτος), Καραγκούνης, Χάμος.

ΠΟΕ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Ουσταμπασίδης (66’ Τσιάγκος), Μπαλαμώτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπούσιας, Ταστεμερίδης, Συνάπαλος (61’ Μάρκου), Μπέλτσιος, Ματούλας, Τσένος (82’ Γεωργούλας).

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Χορταστικό παιχνίδι στην Αγιά (3-3) ανάμεσα στον Δωτιέα και τη Λάρισα 2012, με εντυπωσιακή εξέλιξη, αφού οι φιλοξενούμενοι στο 25’ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων ωστόσο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν τελικά στις καθυστερήσεις.

Η Λάρισα 2012 ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο παιχνίδι καθώς στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά την ωραία ατομική ενέργεια και το εύστοχο πλασέ του Τσιάκου, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης, μετά από ενέργεια του Δ. Κίτσιου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 30’ και μείωσαν σε 1-2 με τον Φιλιππούλη (προβολή).

Στο 67’ οι Τσιάκος και Κίτσιος συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο τελευταίος πλάσαρε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας με κεφαλιά δεν μπόρεσε για δεύτερη φορά να σκοράρει.

Αντ’ αυτού στο 69’ ο Δωτιέας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από σέντρα του Ε. Γούτου, ο Μπόντε με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 83’ ο Φιλιππούλης με φάουλ έκανε την ανατροπή και έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Δωτιέα.

Την τελευταία λέξη όμως την είπαν οι φιλοξενούμενοι, που μετά από στημένη φάση στο 90’+3’ ο Θεόδ. Γεωργούλας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 3-3.

Από την πλευρά της η Λάρισα 2012 ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Αγιάς για την άψογη φιλοξενία και εξέφρασε συγχαρητήρια για την πολύ καλή διαιτησία.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Νάτσης, Μπόντε, Γούτος Ν., Χαλάτσης, Γιαννακός (46’ Τσατσαλίδης).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π. (70′ Κόκκινος), Φλώρος Παντ., Φλώρος Παν., Φλώρος Β., Κίτσιος Δ., Γεωργούλας Θεόδ., Σκέντζας Π. (46′ Στρατής), Σκέντζας Ευάγγ. (65′ Γκόλτσος), Τσιάκος.

«3x3» Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης αυτή τη φορά επί του Αετού Μακρυχωρίου με 2-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 67’ όταν μετά από κόρνερ του Κοταρέλα, ο Ντούφας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 83’ ο Κοταρέλας με πέναλτι (καταλογίστηκε σε χέρι του Χριστιανίδη) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Αετός Μακρυχωρίου που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις βασικών του παικτών, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση (1-1) στο 75’ όταν μετά από φάουλ του Αργύρη, ο Φουσίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ μία ακόμα πολύ καλή στιγμή είχε ο Γκαμπέτας στο 80’ με κεφαλιά.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Γκουντρουμπής, Ντούφας, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Γκατζούλης, Θώμος, Αμπατζίδης (79’ Σινάνι), Σπανός (82’ Γουργιώτης), Κοταρέλας, Χατζηγρηγορίου (82’ Ντάλας).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα Ν., Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Καρβούνης (65’ Μπουζώνας), Μάντζαρης (52’ Αργύρης), Γκαμπέτας, Πάσιος, Κουσιάς (77’ Θεοχάρης), Φουσίκας.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη μέσα σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας, όπως αυτή της Δόξας Βλαχογιαννίου, πέτυχε η Αναγέννηση Καλοχωρίου (0-3). Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο νεαρός Κόκοβας που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του (εκ των οποίων το πρώτο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό).

Οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν στο παιχνίδι με σημαντικές απουσίες, ωστόσο πριν ανοίξει το σκορ είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Αλεξίου και Θανασούλη.

Τελικά στο 26’ ο Κόκοβας πήρε την μπάλα και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους, με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη σημάδεψε το «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 62’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 70’ ο Μακρής διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Χαράλαμπος (72’ Γεωργούλης), Γεωργαντζάς, Σουφχάρας, Βάλλας, Αθανασούλης, Λιόλιος, Θανασούλης, Σαπουνάς Ν. (62’ Λάκης), Κοντοθανάσης Δ., Αλεξίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Παπαρσένης, Δούρος (81’ Λάιος), Κόκοβας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Λιούσκας, Μπούνα, Βράκας (63’ Μακρής), Τσιάτας (70’ Δάκτυλας), Πούτας, Τσιαντούλης.

ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η ομάδα του Τυρνάβου 2005 επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κόντρα στον Φαλανιακό (2-0), ο οποίος μετά από αυτή την ήττα έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον τεχνικό Φεραίο Γιαννακό μετά από διάστημα δυόμισι περίπου χρόνων.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με την κοντινή προβολή του Χρ. Λυγούρα, ενώ στη συνέχεια είχαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον σκόρερ.

Στο 40’ ο Τύρναβος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Καλέσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (και στην επαναφορά ο Γκαντρής σούταρε άουτ), ενώ στο 52’ ο Γκαντρής με σουτ είχε και δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Στο 68’ σημειώθηκε μία φάση που ανέτρεψε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γ. Πανταζής. Ήταν μία απόφαση την οποία αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Φαλανιακού.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο Τύρναβος 2005 κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Αρχικά στο 76’ ο Γκαντρής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, μετά από φάουλ του Καρακάνου και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια στο 85’ ο Ντονούδης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του Τυρνάβου.

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΕΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση του Φαλανιακού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Φ. Γιαννακό. «Το Δ.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει τη λύση, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας του με τον προπονητή Φεραίο Γιαννακό, τον οποίο ευχαριστεί για τα τρία χρόνια σημαντικής προσφοράς στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σωματείου. Από την πλευρά του ο Φ. Γιαννακός ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες του και τους φίλους της ομάδας για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεριώτης): Γραβάνης, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Βλιώρας, Ντονούδης, Γκαντρής (87’ Φούντας), Πατσιωτός (79’ Φιλίππου), Τζιόλας, Καλέσης (72’ Πέρπερας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας (75’ λ.τ. Πανταζής Ηλ.), Γκάζι, Λιλολάρι, Πανταζής Γ., Βαρσάμης, Φατούρας, Κλούρας (70’ Αλεξανδρής), Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου, Ντανίκας (60’ Αλατάς Ι.).

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη κρίθηκε το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα όπου η Δόξα Αργυροπουλίου πήρε σημαντική νίκη με 3-1 επί του τοπικού Αετού. Καθοριστικό σημείο η είσοδος στο παιχνίδι του Κόκκορα που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο με τους Κουρούκα (κοντινή κεφαλιά) και Πρίφτη (εκτέλεση φάουλ) οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες, για να φτάσουμε στο 60’ όταν ο Κόκκορας με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση του Αετού ήταν άμεση και στο 62’ ο Πολύζος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου ισοφάρισε σε 1-1.

Μία καλή ευκαιρία στο 64’ είχε ο Καρβούνης αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από πολύ κοντά, σε αντίθεση με τον Κόκκορα που στο 85’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Δόξα.

Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 87’ με το πλασέ του Τσούτσα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Από την πλευρά της η Δόξα Αργυροπουλίου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αετού Αμυγδαλέας για την άψογη φιλοξενία και εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για τη διαιτησία.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Χατζηιωαννίδης, Πρίφτης, Πολύζος, Λουκανίκας (82’ Σάρα), Υφαντής, Δημητρέλης (62’ Παπακωστούλης), Καρβούνης (72’ Ανδριανόπουλος), Κουρούκας, Αντωνόπουλος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ./Αλ. Μπαχτσιβάνος Σ./Χρ., Σχοινάς, Ριζούλης (84’ Κουρτζιούμης), Χαρισούλης Ι., Τσούτσας, Σιαμαντούρας (55’ Κόκκορας), Ζάχος (89’ Τσίτσιας), Καρράς, Μάρκου, Χατζής.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Το «δύο στα δύο» πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος αυτή τη φορά έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Δ. Μανακούσιο, ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τους Γ. Τανάγια και Κακαβίτση, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 60’ από τον Τσιρβούλη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες είχαν κάποιες καλές στιγμές οι οποίες ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαδάμου, Μανακούσιος Θ., Κολοβός Κ., Σκούπρας, Κολοβός Χρ., Τανάγιας Χρ., Τσιρβούλης (80’ Παπαθανασίου), Μανακούσιος Δ. (83’ Θεοχάρης), Κακαβίτσης, Τανάγιας Γ. (63’ Τανάγιας Β.)

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Σιάρκος, Καλτσάς, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Παπαμάνος (55’ λ.τ Αλεξανδρής), Μπατζέλας, Βενέτης, Γερακίνης (85’ Βαλατσός), Φούντας, Ρουσάς (75’ Παυλόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass