ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ

Προκρίθηκαν στον τελικό οι νεάνιδες του ΓΣΕ Ελασσόνας

*Θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Αργώ Βόλου – Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 8:45

Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη προχθές το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης, στον 1ο ημιτελικό νεανίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, ανάμεσα στις ομάδες του ΓΣΕ Ελασσόνας και του Ασκληπιού Τρικάλων.

Μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ελασσόνας με 3-2 σετ και τώρα περιμένει τον νικητή του αγώνα, Αργώ Βόλου - Φιλαθλητικός, για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου, κατέθεσαν ψυχή και σώμα στο παρκέ του κλειστού Νεάπολης, αποδεικνύοντας περίτρανα τη θέληση για νίκη, σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα, σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις, αρχικά των δύο σετ όπου στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ελασσονίτικη ομάδα, καθώς προηγήθηκε με 2-0 (25-17 και 25-17) και των άλλων δύο σετ όπου η τριταθλήτρια του περσινού πανελληνίου πρωταθλήματος, έδειξε στοιχεία δυνατής ομάδας, επιβλήθηκε καθαρά της Ελασσόνας και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με 2-2 σετ (25-22, 25-21).

Στο τάι μπρέικ παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Η ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά, προηγήθηκε 14-9 αλλά η «εφτάψυχη» ομάδα των Τρικάλων, δεν είχε πει την τελευταία λέξη, έφερε το ματς στο 15-15, αλλά κάπου εκεί με την Παναγιώτου στο σερβίς και την Τσιγγέλη στο μπλοκ, η ελασσονίτικη ομάδα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου.

Όλα τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά, αλλά η διαφορά μεταξύ των ομάδων ήταν η νεαρή Καζαντζή, η οποία μπαίνοντας αλλαγή στο σέρβις, κατάφερε να δίνει διαφορές στην ομάδα που αποδείχθηκαν σημαντικές για την έκβαση του αγώνα. Δικαιολογημένα λοιπόν ήταν η καλύτερη και πολυτιμότερη παίκτρια της Ελασσόνας.

Η ομάδα του ΓΣΕ Ελασσόνας συγχαίρει την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων για το υψηλού επιπέδου βόλεϊ που παίχθηκε και της εύχεται καλή συνέχεια, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Τσιγγέλη, Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα, Παπαδοπούλου Ράνια, Διβράμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass