Προετοιμασία με σκληρή δουλειά και ψυχολογικό «ντοπάρισμα»

Δημοσίευση: 17 Νοε 2016 19:59

Άνεμος ανανέωσης και αισιοδοξίας στην ομάδα του ΓΣΛ που πλέον προετοιμάζεται κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητικού τιμ ενόψει του επόμενου δύσκολου εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου στις 5 μ.μ..

Οι προπονήσεις όλη την εβδομάδα γίνονται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ο νέος τεχνικός Στέφανος Πέρκος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του στο σαββατιάτικο ματς. Όλοι δείχνουν πολλή όρεξη αισιοδοξώντας ότι θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο βοηθός προπονητή Αντώνης Δούκας δίνει το στίγμα: «Προπονούμαστε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, δίνοντας βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι.

Τα παιδιά δείχνουν να αφομοιώνουν αρκετά εύκολα τα νέα πράγματα που προσπαθούμε να τους περάσουμε και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να βρούμε τον δρόμο προς τα νικηφόρα αποτελέσματα. Όσο για το σαββατιάτικο ματς έχουμε δουλέψει ήδη πολύ και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass