Σκάκι: Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος η Σ.Σ. Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 21:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:00

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Σκακιστικού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας που διοργάνωσε η Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δυο φάσεις, στην προκριματική και στην τελική. Μετά την επιτυχή συμμετοχή της στην προκριματική φάση η νεανική ομάδα του Βόλου συμμετείχε στο τελική φάση που διεξήχθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2015 στο εντευκτήριο του Σ.Σ. Λάρισας στη Λάρισα. Συμμετείχαν οι ομάδες της Σ.Ε. Βόλου , Σ.Σ. Λάρισας από το Βορ. όμιλο και οι ομάδες του Νοτ. ομίλου, Σ.Ο. Λαμίας και Σ.Α. Λαμίας. Στον ημιτελικό αγώνα νίκησε τη δυνατή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας με 3 -2 και έτσι αντιμετώπισε στον τελικό την ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας που στη σύνθεσή της συμμετείχαν όλοι οι δυνατοί της σκακιστές. Τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης 1,5 – 3,5 υπέρ της ομάδας της Λάρισας που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. για το 2015. Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν πενταμελής και στους αγώνες της τελική φάσης από πλευράς Σ.Ε. Βόλου συμμετείχαν οι έμπειροι σκακιστές Γίτσης Χρ. και Χατζηπολιτης Γ. και οι νεαροί ελπιδοφόροι σκακιστές, Παπαδούλης Γ., Ζγουλέτας Ι. και Λαγάρας Στ.

Στο τελικό αγώνα τα αποτελέσματα ανα σκακιέρα ήταν τα παρακάτω:

  1. Γίτσης Χρ. – Κόγιας Κ. 0,5 - 0,5
  2. Χατζηπολίτης Γ. – Λιάκος Δ. 0 - 1
  3. Παπαδούλης Γ. – Γκονέλας Ν. 0 - 1
  4. Ζγουλέτας Ι. – Πυργίδης Π. 1 – 0
  5. Λαγάρας Στ. – Τέγος Β. 0 - 1

Διαιτητής των αγώνων είχε ορισθεί ο Ντέρκος Δ.

Η πορεία της ομάδας του Βόλου ήταν θετική αφού στις πέντε αναμετρήσεις και των δυο φάσεων ηττήθηκε μόνο στον τελικό αγώνα, ενώ οι νεαροί σκακιστές της απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία κάτι που θα χρησιμεύσει στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που αρχίζουν τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα η Σ.Ε. Βόλου θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας όπου από το Βορ. όμιλο στον οποίον ανήκει ο πρώτος θα αγωνισθεί στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής που θα γίνει τον Ιούλιο. Στην προκριματική φάση θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του Φ.Ο. Καρδίτσας και της Σ.Κ. Τρικάλων σε αγώνες πουλ. Η πρώτη αγωνιστική έχει ορισθεί για την 1η Μαρτίου και οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι 10μελης όπου συμπεριλαμβάνονται σκακιστές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων.

Για την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου έχει μετατεθεί η οριστική ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Σ.Ε. Βόλου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο του συλλόγου στο κτίριο «Αδαμόπουλου» στις 7 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass