ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Η ΕΠΣΛ καταδικάζει το περιστατικό στο γήπεδο Μαυροβουνίου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 8:17

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣΛ, αφού από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πληροφορήθηκε το εξωφρενικό για τα δεδομένα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου περιστατικό, που αναφέρθηκε στα τοπικά ΜΜΕ και σε καταγγελία του Α.Ο. Μαυροβουνίου, ότι διαδραματίσθηκε στο γήπεδο Μαυροβουνίου, συνεδρίασε έκτακτα χθες Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης και ομόφωνα αποφάσισε:

Καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός, εάν και εφόσον εξελίχθηκε σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, τα Μ.Μ.Ε. και η ανακοίνωση της ομάδας Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Επιθυμεί την απόλυτη διερεύνηση του γεγονότος και καλεί άμεσα στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης να επιχειρήσουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναζητώντας στοιχεία και καταθέσεις από όλες τις πλευρές που μπορούν να καταθέσουν (εκπροσώπους σωματείων, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές), ακόμα και από Αστυνομική Αρχή, εάν έχει επιληφθεί του γεγονότος.

Τέλος, η Εκτελεστική Γραμματεία, προφανώς διερμηνεύοντας και τις απόψεις των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., πιστεύει ότι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού, δεν «γεννούσε» και δεν μπορεί ούτε στο απώτερο μέλλον να «γεννά» τέτοιας ποιότητας γεγονότα που το προσβάλλουν και το υποβαθμίζουν στις συνειδήσεις των αμέτρητων οπαδών του. Για το λόγο αυτό θα προτείνει στο Δ.Σ. της Ένωσης, μετά τη διερεύνηση από την Πειθαρχική Επιτροπή του θέματος, εάν προκύψουν ευθύνες να κινηθεί και νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass