ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διήμερο ξεκούρασης

* Οι τραυματίες ξεπερνούν τα προβλήματα

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 9:54

Διήμερο ρεπό όπως άλλωστε αναμενόταν έδωσε στους παίκτες του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ως δώρο για την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα, να βρίσκεται μέσα στους στόχους που έχουν θέσει, οι άνθρωποι της διοίκησης.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης «φιγουράρει» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Διαγόρα Σεβαστής, που είναι συγκάτοικοι στην κορυφή.

Η διακοπή του πρωταθλημάτος μπορεί να μην ευνόησε τους «κυανόλευκους» που είχαν βρει ρυθμό και βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, όμως σίγουρα για τους τραυματίες ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος τους.

Υπολογίζεται λοιπόν πως από αύριο Δευτέρα που θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις, Καμπλιώνης και Συράκος θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, ενώ ο Ιβανίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε μετά τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.

Όσον αφορά στον αρχηγό Τάσο Κυριάκο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται πως σε μια εβδομάδα περίπου θα επανέλθει.

Στον Απόλλωνα περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα και η λαρισινή ομάδα βάσει προγράμματος και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, θα υποδεχθεί 20/11 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Όσον αφορά στον αγώνα του Κυπέλλου με την Αμβρακία Κωστακίων ο οποίος αναβλήθηκε, θα γίνει πιθανότητα σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ και μάλλον θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass