ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 1-0

Στους «8» του κυπέλλου ο ΠΟΕ

* Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Ματούλας στο 86’, ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για μια πιο άνετη επικράτηση

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 10:51

Του Άρη Γκουτρουμάνη

«Παρών» στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΛ δήλωσε και ο ΠΟΕ (μετά τους Αχιλλέα Φ., Δωτιέα Αγιάς και Λάρισα 2012) ο οποίος κέρδισε χθες στο Ελευθεραί, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, την ομώνυμη ομάδα (και κατά μία κατηγορία μικρότερη) με 1-0.

Το γόρδιο δεσμό για τους φιλοξενούμενους έλυσε στο 86’ ο Ματούλας, αν και νωρίτερα η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μια πιο εύκολη επικράτηση. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και κοίταξαν στα μάτια τον μεγαλύτερο αντίπαλό τους, ωστόσο οι πολλές απουσίες δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στον τεχνικό Βαγγέλη Κώτσιο, ο οποίος είχε στη διάθεσή του 12 συνολικά παίκτες.

Μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρους το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν να βρουν λύσεις επιθετικά χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Στο 36’ ο ΠΟΕ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Ματούλας με ένα φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας ωστόσο ο πολύ καλός χθες Αναστασίου απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ με τη συμπλήρωση του 45λέπτου οι φιλοξενούμενοι εκ νέου βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Τσιάγκος σε αντεπίθεση, έβγαλε τον Τσένο μόνο απέναντι στον Αναστασίου όμως ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε στο α’ ημίχρονο για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία ο ΠΟΕ δικαιούταν μια πιο άνετη νίκη αλλά οι πολλές χαμένες ευκαιρίες παραλίγο να του κοστίσουν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρίσκουν διαδρόμους στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και να βγαίνουν μόνοι τις περισσότερες φορές απέναντι στον Αναστασίου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 54’ ο Ματούλας έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα του Ελευθεραί να αποκρούσει την μπάλα, στο 59’ και στο 61’ οι Ματούλας και Τσένος αντίστοιχα, αδυνατούν να βρουν δίχτυα, στο 66’ μια κοντινή κεφαλιά του Τσένου αποκρούεται από τον Αναστασίου, ενώ στο 82’ ο Τσιάγκος από ωραία μπαλιά του Ταστεμερίδη ανοίγει την μπάλα και τον προλαβαίνει με έξοδο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Τελικά, αν και το παιχνίδι έδειχνε ότι θα πήγαινε στην παράταση, τη λύση στον ΠΟΕ έδωσε στο 86’ ο Ματούλας, ο οποίος βγήκε εκ νέου τετ α τετ με τον Αναστασίου, αλλά αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με τους Ελασσονίτες να πανηγυρίζουν μία αγχωτική νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Βασιλό και Σπανούλη (όλοι πολύ καλοί).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κώτσιος): Αναστασίου, Παπαδημητρίου, Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Χρ. Μέκρας, Γ. Μέκρας, Σαμαράς (51’ Γκουζιώτης), Θεοδώρου, Γκαραβέλης, Μαυρουδής, Κονόμι.

ΠΟΕ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Ουσταμπασίδης, Νικολαΐδης (68’ Γεωργούλας), Καρλιάμπας, Περτζιόνι, Μάρκου (79’ Ταστεμερίδης), Μπαλαμώτης, Τσένος, Τσιάγκος, Μπαρλαγιάννης (56’ Πετκολάι), Ματούλας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ολύμπικ/Ν. Καρυές-Αχιλλέας Φ. 1-3

Ναρθάκι- Αμπελιά (16/11)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γόννοι- Συκούριο (16/11)

Μαυροβούνι-Φιλοκτήτης (16/11)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αγ. Ανάργυροι- Λάρισα 2012        0-1

Ηρακλής Λάρ.- Δωτιέας  1-2

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ελευθεραί- ΠΟΕ               0-1

Δαμασιακός- Βλαχογιάννι (16/11)

* Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ (την ερχόμενη Τετάρτη), οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν, θα μπουν σε κοινή κληρωτίδα, προκειμένου να αναδειχθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών της διοργάνωσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΣΛ

Για την «αποσυμφόρηση» των πολλών αγώνων της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016, μετατέθηκε για αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 15.00, η διεξαγωγή των παρακάτω αγώνων:

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών - Λάρισα 88 (γήπ. Κοιλάδας)

Κεραυνός Παραποτάμου – Ιπποκράτης

Αναγέννηση Πυργετού – Έλαφος

Απόλλων Γαλήνης – Καλαρρύτες

Θύελλα Ελάτειας – Μπαράζ Πηνειός

Επίσης ο αγώνας της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016 Τοξότης – Ακαδ. Αχιλλέα, θα γίνει το πρωί στις 11.00, αφού το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο ίδιο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» θα διεξαχθεί ο αγώνας Πελασγιώτιδα –Χειμάδι.

Τέλος λόγω παραίτησης από το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας της γηπεδούχου ομάδας, δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Μελιβοιακός – Αετόλοφος.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής αγώνων πρωταθλημάτων, που για διάφορες αιτίες είχαν αναβληθεί:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 15.00: Α.Ε. Μάνδρας – Μαρίνος Αντύπας (γήπ. Κουτσοχέρου)

Τρίτη 15 Νοεμβρίου, 15.00: Ελπίς – Μεσοχωρίου – Δολιχιακός

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, 15.00: Άρης Κουλουρίου – Ηρακλής Πλατανουλίων

Επίσης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στις 16.00, θα συνεχιστεί για να ολοκληρωθεί ο αγώνας Απόλλων Γαλήνης – Αναγέννηση Πυργετού, που είχε διακοπεί στη διάρκεια των καθυστερήσεων από τον διαιτητή. Υπενθυμίζεται ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ έκανε δεκτή την υποβληθείσα από την Αναγ. Πυργετού ένσταση αντικανονικής διακοπής του αγώνα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΣΛ

Σε αγώνες των πρωταθλημάτων Α' και Α1 κατηγοριών που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, ορίστηκαν οι παρακάτω παρατηρητές:

Α' κατηγορία (13-11, 15.00)

Αναγέννηση Καλοχωρίου-Δήμητρα Γιάννουλης, Χατζούλης Χρ.

Δωτιέας Αγιάς-Αχιλλέας Φαρσάλων, Πατσιούρας Κων.

Λάρισα 2012-Σμόλικας Φαλάνης, Αντωνίου Δημ.

Αστέρας Τυρνάβου 2010-Οικονόμος Τσαριτσάνης, Βουλγαρούλης Θωμ.

Αστραπή Ν. Πολιτείας-Αετός Αμυγδαλέας, Λακερδάς Φραγ.

ΠΟ Ελασσόνας-Τύρναβος 2005, Κουνατίδης Ελ.

Δόξα Αργυροπουλίου-Δόξα Βλαχογιαννίου, Ιωαννίδης Μαν.

Φαλανιακός-Αετός Μακρυχωρίου, Σιδηρόπουλος Νικ.

Α1 κατηγορία

(12-11, 15.00)

Δαμασιακός-Αμπελωνιακός, Καλαμπούκας Νικ.

Κίσσαβος Συκουρίου-Νέες Καρυές 2012, Αγγελούλης Ματ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς-Αναγέννηση Πουρναρίου, Πατσιούρας Αθ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass