ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ

Διήμερο ρεπό στον Απόλλωνα

* Σήμερα μια προπόνηση το απόγευμα

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 11:11

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων μπορεί να μην ωφελεί αγωνιστικά τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς η λαρισινή ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, όμως από την άλλη πλευρά ο χρόνος θα είναι υπέρ των τραυματιών Καμπλιώνη, Κυριάκου και Συράκου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοοδοσιάδης προετοίμαζε την ομάδα για να αγωνισθεί στο ματς Κυπέλλου της Γ' Εθνικής με την Αμβρακία Κωστακίων μεθαύριο Κυριακή στην Άρτα, αλλά μετά την προχθεσινή εξέλιξη αλλάζει το πρόγραμμα.

Έτσι σήμερα θα γίνει κανονικά μια απογευματινή προπόνηση και, αν δεν βρεθεί αντίπαλος, τότε θα δοθεί στους παίκτες διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα ο προπονητής για τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει όταν αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, διότι στις 20 του μηνός για το πρωτάθλημα βάσει προγράμματος, ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στη Φιλιππούπολη τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Αν, λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» αναγκαστούν να παίξουν Τετάρτη τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής που αναβλήθηκε, ενδεχομένως να υποχρεωθούν να αγωνισθούν δυο ματς συνεχόμενα εκτός έδρας και η κούραση πλέον μπορεί σε εκείνη τη χρονική στιγμή να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass