ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Να τελειώνουμε τις φάσεις…»

* Δύο γκολ ο Καπός χθες με την Κ20. Υπολογίσιμος ο Μασούρας

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης δεν είχε πετυχημένο ντεμπούτο στην επιστροφή του στην ΑΕΛ καθώς η λαρισινή ομάδα έχασε την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1.

Και αυτό που εντόπισε ο προπονητής είναι η αδυναμία στα τελειώματα των φάσεων λέγοντας χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές ότι άλλες ομάδες με δύο φάσεις πετυχαίνουν δύο γκολ εκτός έδρας ενώ η ΑΕΛ με τριπλάσιες πέτυχε ένα τέρμα.

Και το παράδειγμα ήταν το παιχνίδι Γιάννενα-Αστέρα Τρίπολης και η νίκη του Αστέρα ενώ περισσότερο στάθηκε στις επιλογές του Ανδρέα Αβραάμ που μπορούσε να ήταν καλύτερες.

Από κει και πέρα ο Τσιώλης θέλει να αξιοποιήσει όλους τους επιθετικούς της ομάδας και μετά τον Μαρουκάκη υπολογίζει και τον Καπό που στο χθεσινό διπλό με την Κ20 πέτυχε δύο γκολ ενώ υπολογίσιμος άμεσα είναι και ο Μασούρας για τη δεξιά πλευρά.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Χθες μια ομάδα της ΑΕΛ αγωνίσθηκε με την ομάδα των Κ20 και κέρδισε εύκολα με 3-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Καπός (2) ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Μασούρας. Οι δύο σκόρερ έδειξαν διάθεση να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντοντό ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Αβραάμ(υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου) και ο Κοντόρ που είχε άδεια. Δεν αγωνίσθηκαν και οι ποδοσφαιριστές που είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για την ΑΕΛ του Σάκη Τσιώλη έπαιξαν οι: Παϊτέρης (παίκτης της Κ20), Μασούρας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Γκόλιας, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης, Καπός ενώ στη θέση του Ναβάρο αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Ουρτάδο.

Για την Κ20 του Μίλτου Ζιάκα αγωνίστηκαν οι: Καβουσάκης, Κυρίτσης Γ.,, Αναγνώστης, Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καραλούλης, Νούσιας, Χοτζάλι, Μακρής, Κεϊτά, ενώ έπαιξαν και οι Χατζής, Μαστακούλης, Κρητικός, Κυρίτσης Θ., Καλούσης, Τζέκας.

Σήμερα οι παίκτες θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα θα γίνει κανονικά προπόνηση.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, καταρτίζεται από την επόμενη εβδομάδα πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων της ανδρικής ομάδας, τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα. Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτές θα είναι οι απογευματινές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη.

* Οι φάσεις είναι από το χθεσινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ της ΑΕΛ και της Κ20.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass