Σ.Μαρκαριάν: Γιατί ανέλαβα την εθνική Ελλάδας

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2015 20:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:55

Για τρεις λόγους επέλεξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν να πει το «ναι» στην πρόταση της ΕΠΟ ώστε να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation» και αρχικά είπε: «Πρώτον, επειδή αγαπώ την Ελλάδα όπου έχω δουλέψει παλιότερα, ξέρω το ποδόσφαιρό της και όλοι εκεί μού είχαν φερθεί πολύ καλά. Εκτός αυτού, για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να κατευθύνει την εθνική ομάδα μιας χώρας και τρίτον, επειδή είναι μια σημαντική οικονομική συμφωνία για μένα. Ολα αυτά για μένα είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός»,

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του Καραγκούνη στην επιλογή του: «Ηταν το “κλειδί”. Τον είχα ως ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας. Προφανώς δεν θα είχε γίνει κάτι χωρίς τη δική του υποστήριξη και την τελική σύστασή του».

Καταλήγοντας, ο Μαρκαριάν αποκάλυψε ότι σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα για να αρχίσει να παρακολουθεί αγώνες και μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η Εθνική: «Κάθε δουλειά είναι μια πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η φιλοδοξία είναι αυτή τη στιγμή στο... μηδέν. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, μόνο μια μικρή ελπίδα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass