ΘΑ ΑΓΩΝΙΘΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΕΛ(15:00)

Με καλή ψυχολογία στο Αγρίνιο

* Εκτός οι Ντοντό, Αναστασόπουλος * 21 παίκτες στην αποστολή πήρε ο Σάκης Τσιώλης

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 9:50

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο η ΑΕΛ, η οποία θα κοντραρισθεί στις 15:00 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν με καλή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από μια σημαντική νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Καρδιτσιώτη Σάκη Τσιώλη, η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι που θεωρείται εφικτό, αρκεί οι παίκτες να εφαρμόσουν σωστά τις εντολές του τεχνικού τους και να αποφύγουν τα λάθη που έγιναν κυρίως στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αντίπαλός τους προέρχεται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και ασφαλώς στο δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα του θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που θα είναι πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και θα επιδιώξουν στον επιθετικό τομέα να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Από αγωνιστικής πλευράς, εκτός έμειναν αναγκαστικά ο τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές Ουρτάδο και οι Ντοντό, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή βιντεοθεραπεία και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής. Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Λάρισα σήμερα στις 11.30 το πρωί και θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα το απόγευμα, στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Από τον νέο τεχνικό της ΑΕΛ, Σάκη Τσιώλη, αποφασίστηκε να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Φατιόν, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Μασούρας, Ναζλίδης, Μαρουκάκης και Καπός.

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην κλήση του προπονητή Εθνικής Ανδρών της Κύπρου, Χριστάκη Χριστοφόρου για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, στις 13 Νοεμβρίου στις 19:00 στο ΓΣΠ. Ανάμεσά τους και ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ, που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Κύπρου. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018 και οι προπονήσεις της Εθνικής θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης «Αντώνης Καράς» στη Λάρνακα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

-Ο ΑΘ.ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο 33χρονος ρέφερι, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, από το Σύνδεσμο Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00, στο Γήπεδο Παναιτωλικού.

Βοηθοί του ο Τρύφων Πετρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δημήτρης Βεργέτης επίσης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Διαμαντόπουλος πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ως φοιτητής του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εξάλλου, ο Αθανάσιος Τζήλος από την Ένωση Λάρισας θα είναι διαιτητής στο ματς Κέρκυρα-Βέροια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 10ης αγωνιστικής

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Novasports 3 HD: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Χρήστος Ακρίβος, Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.Παναγιώτης Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

17:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη Novasports 1 HD: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), Γιάννης Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος Χαράλαμπος Καλογερόπουλος(Αθηνών), παρ.Γρηγόριος Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας).

19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος Novasports 2 HD: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Κων/νος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Μιχαήλ Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

ΑΥΡΙΟ

15:00 Παναιτωλικός-ΑΕΛ Novasports 2 HD: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Τρύφων Πετρόπουλος, Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ. Δημήτρης Κύρκος(Θεσπρωτίας).

17:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Novasports 2 HD: Γιώργος Κύζας (Δράμας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος Χρήστος Γκράνας (Ξάνθης), παρ.Γεράσιμος Μαζαράκης(Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

17:15 Κέρκυρα-Βέροια Novasports 3 HD: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας), Ελευθέριος Καραλής (Ηπείρου), 4ος Θανάσης Σέζος (Κιλκίς), παρ.Μιχαήλ Ντάκος(Ξάνθης)

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αι/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.Δημήτρης Μπέγκος(Αργολίδας)

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 Ηρακλής-Πλατανιάς Novasports 1 HD: Εμμανουήλ Σκουλάς (Σερρών), Νικόλαος Κωτούλας (Σερρών), Γιώργος Κελάζογλου (Χαλκιδικής), παρ.4ος Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.Σταύρος Φλώτσιος(Βοιωτίας).

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «EL CLASICO»

Το «ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων», το «el clasico» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η μονομαχία τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς οι «πράσινοι» θα παίξουν στο «Καραϊσκάκη» αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00  ΠΑΣ Γιάννινα  -           Αστέρας Τρίπολης

17:15  Λεβαδειακός  -           Ξάνθη

19:30  ΑΕΚ    -           Ατρόμητος

ΑΥΡΙΟ

15:00  Παναιτωλικός -           ΑΕΛ

17:15  Πανιώνιος       -           ΠΑΟΚ

17:15  Κέρκυρα         -           Βέροια

19:30  Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30  Ηρακλής         -           Πλατανιάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 7 αγώνες)

1. Ολυμπιακός           16-4    18

2. Παναθηναϊκός        14-4    14

3. ΠΑΣ Γιάννινα(6 αγων.)     10-5    13

4. ΠΑΟΚ         7-4      11

5. ΑΕΚ            8-6      11

6. Πανιώνιος  8-7      10

7. Ατρόμητος  4-7      10

8. Ξάνθη         4-7      9

9. Πλατανιάς   4-5      9

10. Παναιτωλικός      9-6      8

11. ΑΕΛ         7-11    8

12. Λεβαδειακός(6 αγων.)   7-10    7

13. Κέρκυρα  5-8      7

14. Βέροια      4-11    6

15. Αστέρας Τρίπολης          5-11    6

16. Ηρακλής  5-11    2

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass