ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΕΔ/ΕΠΣΛ

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών

*Ορίστηκε 4η διαιτητής σε αγώνα του Women's Champions League η Μ. Τσιοφλίκη

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2016 10:00

Με τις γραπτές εξετάσεις ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών που διενήργησε η ΕΔ/ΕΠΣΛ.

Η αρχή είχε γίνει με τις αθλητικές δοκιμασίες και ο κύκλος των τεστ ολοκληρώθηκε με τις γραπτές εξετάσεις. Συνολικά πήραν μέρος περί τους 50 διαιτητές οι οποίοι ορίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία για τα αγωνιστικά τεστ σε όσους δεν συμμετείχαν λόγω τραυματισμού ή απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στα τεστ το «παρών» έδωσαν τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης (πρόεδρος), Αντώνης Βαλιώτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Γιάννης Κωστής (μέλος) καθώς και ο εκπαιδευτής Α’ κατηγορίας κ. Γιώργος Λιόλιος, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των αξιολογημένων διαιτητών, της Μάχης Τσιοφλίκη, του Άγη Μπουμαρσόπουλου και του Ηλία Νατσιούλα, στη διεξαγωγή των αγωνιστικών τεστ.

Εν τω μεταξύ και λόγω της αργίας της Παρασκευής, τα φύλλα αγώνων για τα παιχνίδια του προσεχούς Σαββατοκύριακου, θα δοθούν στους διαιτητές την Πέμπτη, από 18.00 έως 20.00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ.

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ UEFA WOMEN'S

CHAMPIONS LEAGUE Η Μ. ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ

Χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Λαρισαία διεθνής διαιτητής, Μάχη Τσιοφλίκη στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Τβέντε-Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16-11-2016. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει η Ευθαλία Μήτση με βοηθούς τις Χρυσούλα Κουρομπύλια και Μαρία Κουπαράνη.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Στις 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα αγωνιστικά τεστ δεύτερης ευκαιρίας για διαιτητές και βοηθούς που είτε κόπηκαν στα τελευταία τεστ που έγιναν είτε δεν προσήλθαν για διαφόρους λόγους. Από τη Λάρισα θα μετέχουν οι Ευαγγελία Γκανάτσιου υποψήφια βοηθός 3ης κατηγορίας, Αλεξάνδρα Δεληγιάννη υποψήφια βοηθός 3ης κατηγορίας, Χαράλαμπος Διαμάντης υποψήφιος διαιτητής 4ης κατηγορίας, Δημήτρης Κοτούμπας υποψήφιος βοηθός 3ης κατηγορίας, Μιχαήλ Λάκης υποψήφιος βοηθός 3ης κατηγορίας, Θωμάς Ντελέζος υποψήφιος βοηθός 3ης κατηγορίας, Βασίλης Σπανούλης υποψήφιος βοηθός 3ης κατηγορίας και Γιώργος Στεργίου υποψήφιος διαιτητής 4ης κατηγορίας.

Παράλληλα για τον ίδιο λόγο, στην Αθήνα (12/11) θα τρέξουν τρεις Λαρισαίοι διαιτητές οι οποίοι ανήκουν σε άλλες Ενώσεις πλέον. Πρόκειται για τους Θωμά Ζάχο (Δυτ. Αττικής) υποψήφιος βοηθός 3ης κατηγορίας, Ζωή-Κωνσταντίνα Κορέστη (Δυτ. Αττικής) υποψήφια βοηθός 3ης κατηγορίας και Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων) βοηθός 3ης κατηγορίας.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass