ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ 3-0 ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

«Έσπασε» το tendex ο Θ. Τσιλούλης

*Πρώτες θέσεις για Θορστέινσον (ΑΕΛ) στα κοψίματα και Κούτρα (ΓΣΛ) στις ασίστ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2016 9:00

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φιγουράρει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» πραγματοποιούν εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με πολλές ικανότητες. Σημείο αναφοράς στα πρώτα παιχνίδια για την ΑΕΛ είναι ο νεαρός Θοδωρής Τσιλούλης, με μέσο όρο πόντων 15,3 ανά παιχνίδι. Ο 23χρονος γκαρντ στην τελευταία αναμέτρηση των «βυσσινί», που συνδυάστηκε με την άνετη νίκη επί του Αρκαδικού, πέτυχε 16 πόντους (5/6 βολές, 4/6 δίποντα,, 1/1 τριπ.) πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε 4 κλεψίματα «σπάζοντας» το tendex (1.043). Η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Θοδωρή Τσιλούλη που εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα στο εντυπωσιακό 3-0 της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Οι επιτυχίες και οι πρωτιές των Λαρισαίων δεν περιορίζονται μόνο σ’ αυτό, καθώς ο Κρίστιαν Κούτρας του Γυμναστικού αναδεικνύεται ως ο καλύτερος πασέρ με 19 ασίστ (συγκατοικεί στην πρώτη θέση μαζί με τον Θωμά Νίκου του Ψυχικού), ενώ κάτω από τα καλάθια, ο Θορστέινσον της ΑΕΛ αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων καθώς φιγουράρει στην πρώτη θέση στα κοψίματα (με 6).

Επίσης οι Σπυρόπουλος (ΓΣΛ) και Τσιλούλης (ΑΕΛ) βρίσκονται στην τέταρτη θέση των σκόρερ με 46 πόντους (την πρώτη θέση κατέχει ο Κόκκαλης του Εθνικού με 55), ο Παπαχρήστος της ΑΕΛ κατέχει την τέταρτη θέση στα ριμπάουντ με 25 (πρώτος είναι ο Ρούμπιο του Δούκα με 31), ενώ στα κλεψίματα ο Κούτρας του ΓΣΛ βρίσκεται στην 2η θέση με 10, ένα λιγότερο από τον Μάζουρτσακ της Καβάλας.

Αναλυτικά:

Πόντοι: Κόκκαλης (Εθνικός) 55, Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 53, Ρούμπιο (Δούκας) 47, Σπυρόπουλος (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 46, Τσιλούλης (ΑΕΛ), 46 Καράμπουλας (Φάρος) 46.

Ριμπάουντ: Ρούμπιο (Δούκας) 31, Τζαουαρά (Μαχητές) 29, Μαχαίρας (Εθνικός) 28, Παπαχρήστος (ΑΕΛ) 25, Ρουτσκάουσκας (Ηρακλής) 25.

Ασίστ: Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 19, Νίκου (Ψυχικό) 19, Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 17, Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 16, Γερομίχαλος (Μαχητές) 14, Παπαμακάριος (Δούκας) 14.

Κλεψίματα: Μάζουρτσακ (Καβάλα) 11, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 10, Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 8, Καραμαλέγκος (Αρκαδικός) 7, Οικονομόπουλος (Εθνικός) 7.

Κοψίματα: Θορστέινσον (ΑΕΛ) 6, Αντωνάκης (Εθνικός) 4, Κουτρούλιας (Χολαργός) 4, Ρουτκάουσκας (Ηρακλής) 4, Χρυσόπουλος (Ηρακλής) 4.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΑΣ

Ο Λαρισαίος τεχνικός του Φάρου Κερατσινίου, Γιάννης Τζήμας βρέθηκε στην Καβάλα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2. Σαν αντίπαλος αυτή τη φορά, ωστόσο οι φίλοι της καβαλιώτικης ομάδας του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή αφού τον τίμησαν για την προσφορά του στον σύλλογο και το τοπικό μπάσκετ. 

Επισημαίνεται ότι ο Λαρισαίος τεχνικός οδήγησε την Καβάλα στην Basket League πριν από δύο χρόνια. «Ο Γιάννης Τζήμας έγραψε μια πολύ ευχάριστη αγωνιστικά σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας και εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε και το ανταποδίδουμε όσο μπορούμε» επισήμαναν οι άνθρωποι του συλλόγου.

ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ Ο ΜΕΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Μέμος Ιωάννου είναι ο νέος τεχνικός στον Χολαργό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Παπαμάρκου. Η αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες και θέλει να κάνει νέα αρχή, έχοντας στον πάγκο της έναν άνθρωπο που θεωρείται μετρ της ψυχολογίας και μπορεί να αναστρέψει το κλίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass