ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Έχω εκπληκτική άποψη για τον Άγγελο

* Η Λάρισα δεν αλλάζει προπονητή με ένα άσχημο αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2016 10:03

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τοποθετήθηκε για τη φιλοσοφία Αναστασιάδη, για τη φιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τους φόβους του για τον Ηρακλή.

Χαρακτήρισε δε «άρρωστο» τον δολοφόνο που πέταξε τη φωτοβολίδα πριν από 30 χρόνια και προκάλεσε τον θάνατο του Μπλιώνα, αναφέροντας παράλληλα πως δεν ευσταθούν οι συνδέσεις με το παρελθόν χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ, συμπαθή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τα σκαμπανεβάσματα της ΑΕΛ: «Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Από τα παιδιά της ΑΕΛ, που παίζουν σήμερα, 3-4 έχουν εμπειρία Σούπερ Λιγκ. Έχουμε προπονητή έμπειρο, απλά είναι το κοντράστ απόδοσης στα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τις άλλες ομάδες. Με Κέρκυρα και ΠΑΣ είχαμε άλλο πρόσωπο. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και καλό προπονητή. Για το παιχνίδι στα Γιάννινα είναι η φιλοσοφία του Αναστασιάδη ό,τι παίζουμε πάμε επιθετικά. Αν μας καθίσει το παιχνίδι καλώς, αλλιώς. Δεν κλείνεται πίσω. Συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και δίνουμε χώρο και μπορεί να διασυρθείς. Πρέπει να το διαχειριστείς γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε διασυρμούς».

-Για τον Μπλιώνα: «Αύριο(σ.σ.σήμερα) συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του Μπλιώνα. Ένα δυσάρεστο γεγονός για εμάς. Συναντήθηκα τυχαία με τον Ιβάν Σαββίδη, έχουμε μια πολύ υψηλή εκτίμηση γι’ αυτόν και για τον Μάκη Γκαγκάτση. Έχουμε ζητήσει ενός λεπτού σιγή. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα εκκλησάκι για τον Μπλιώνα. Δεν θέλουμε να μένουν σκιές. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα συμπαθής ομάδα. Αυτός που είχε κάνει με τον Μπλιώνα δεν ήταν άνθρωπος. Είναι αρρώστια αυτό».

-Για τον Σαββίδη: «Αυτό που βλέπω είναι ότι είναι αξιόπιστος ο Ιβάν Σαββίδης. Αν μου έλεγαν να συνεργαστώ με κάποιον θα έλεγα Ιβάν Σαββίδης. Εξεπλάγην όταν του είπα ότι δεν έχουμε διαφήμιση. Όσοι είναι με Μελισσανίδη έχουν ΟΠΑΠ. Όσοι είναι με το άλλο μέτωπο έχουν Stoiximan. Μoυ είπε να ρωτήσω την Sportingbet. Ενδιαφέρεται ο άνθρωπος.

Είμαι με αυτούς που θέλουν να κάνουν κάτι καλό και καθαρό. Είμαι λοιπόν με Ιβάν Σαββίδη και συζητάω μαζί του. Έχω ταυτόσημες απόψεις με Μάκη Γκαγκάτση. Είμαι μόνος μου. Με ενοχλεί αυτό. Είμαστε τρίτοι σε εισιτήρια. Με τέτοιο κόσμο και με τέτοιο γήπεδο.

Οι χορηγοί φοβούνται ξαφνικό θάνατο του Ηρακλή. Δεν μπορεί να κλείνει χορηγό ο Πλατανιάς και η Ξάνθη και να παίρνουν 400 χιλιάρικα. Δεν γίνεται να εξαρτάται το χορηγικό σου πρόγραμμα από το ποιο μέτωπο επιλέγεις».

-Για τη φετινή διαιτησία: «Η διαιτησία είναι εξαιρετική φέτος. Μακάρι να είχαμε εδώ και χρόνια τέτοιες διαιτησίες. Η Λάρισα όταν πήρε το πρωτάθλημα το ΄88 έπρεπε να έχει πάρει άλλα δύο πρωταθλήματα τις δύο προηγούμενες χρονιές».

-Για τον Αναστασιάδη: «Για τον Άγγελο έχω εκπληκτική άποψη. Υπάρχουν διαφωνίες. Παίζουμε πολύ επιθετικά πάντα με κίνδυνο να διασυρθούμε. Η Λάρισα δεν αλλάζει προπονητή με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήθελα πολύ τον Τσιώλη, αλλά μου είπε θέλω τον γιο μου τεχνικό διευθυντή, θέλω εκείνον, τον άλλον. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, αλλά θυσιάστηκε από ένα οικογενειακό περιβάλλον. ‘Ήθελε να τους αλλάξουμε όλους».

Πηγή: arenafm.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass