ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΑΕΛ

Με τη σκέψη στην ΑΕΚ

* Τη Δευτέρα μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα ο Αναστασόπουλος

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2016 10:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με τη σκέψη στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ(17/10), η ΑΕΛ συνεχίζει το πρόγραμμα της μίνι ουσιαστικά προετοιμασίας της.

Χθες και πάλι έγιναν δυο προπονήσεις, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί μία το πρωί και ακολούθως οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα, που θα επανέλθουν.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες εντόπισαν μέχρι τώρα, ώστε η ΑΕΛ να παρουσιασθεί πιο δυνατή, στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πολλή δουλειά πάντως έχει και το ιατρικό τιμ της ομάδας, καθώς γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τσίμο Ναβάρο, κάτι που φαίνεται πως είναι δύσκολο, αλλά τη Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Το ίδιο ισχύει και για τον γκολκίπερ Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, που ακολουθεί πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση των μυών της ωμικής ζώνης και τη Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια για να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

Όσον αφορά στον Νίκο Αναστασόπουλο, μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα και θα είναι -εκτός απροόπτου-στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι έχει υποστεί κάταγμα ο Άγγελος Καρατάσιος και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη, η ΑΕΚ που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, κέρδισε χθες σε φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα 4-0. Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έβγαλε μόνο του στο 3' τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αστόχησε, και στη συνέχεια σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι (12', 13'), για να πετύχει τελικά το γκολ, στο β' ημίχρονο.

Στο 36' ο Πατίτο με εξαιρετικό σουτ, στο 57' ο Αραβίδης με κεφαλιά από σέντρα του Ντίας, στο 60' ο Πλατέλλας από μεταβίβαση του Γαλανόπουλου και στο 67' ο Αλμέιδα από ασίστ του Μπακάκη σημείωσαν τα γκολ της Ένωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε σε όλο το ματς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, δείχνοντας πως ο Λαρισαίος αμυντικός είναι η πρώτη επιλογή του για αντικαταστάτης του τραυματία Τζόλεον Λέσκοτ.

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οριστικό τέλος στην υπόθεση με τη -φερόμενη ως- απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, όταν αυτός αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή και πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό για το περυσινό πρωτάθλημα της Football League, μπήκε χθες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τη σχετική προσφυγή (τριτανακοπή) της Ζακύνθου εις βάρος των «σταχυοφόρων», κάτι που σημαίνει ότι ο Πανελευσινιακός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά στο κύπελλο Ελλάδας.

Η σχετική απόφαση, έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση. Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, 2) του Σπυρίδωνα Δημόπουλου, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Πανελευσινιάκος θα είναι ένας από τους αντιπάλους της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας (1ος όμιλος), ενώ η εν λόγω ομάδα θα συμμετέχει κανονικά και στο πρωτάθλημα της Football League, όταν αυτό ξεκινήσει.

*Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου στον όμιλο της ΑΕΛ

1η αγωνιστική:

26/09, 17:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

27/09, 15:00 Πανελευσινιακός- Τρίκαλα

2η αγωνιστική (29, 30 Νοεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου)

ΑΕΛ - Πανελευσινιακός

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (13, 14, 15 Δεκεμβρίου)

Τρίκαλα - ΑΕΛ

Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ

ΣΕ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΑΙΖΟΥΝ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Κ-15 ΚΑΙ Κ-17 ΤΗΣ ΑΕΛ

Για τα οικεία πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα, αγωνίζονται σήμερα το πρωί σε Αγιά και στάδιο Αλκαζάρ, οι ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές, έχουν ως εξής:

Κ-15

(1η αγωνιστική)

11.30, γήπεδο Αγιάς, ΑΕΛ-Ξάνθη

Γεώργιος Καρδούλας, Γεώργιος Δήμου, Χρήστος Σούλης (Λάρισας)

Κ-17

(5η αγωνιστική)

11.00, στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-Ξάνθη

Σωτήρης Πέτσας, Κων/νος Σταφυλάς, Κων/νος Μπουλάς (Τρικάλων), παρ. Κων/νος Κουρδής (Λάρισας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass