Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Παρουσία του Αλέξη Κούγια

*Ζήτησε να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας και να προβληθεί το μεγάλο «όπλο» της ομάδας ο φίλαθλος κόσμος της

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2016 7:00

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια, που συνοδευόταν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ημέρες σε σχετική ανακοίνωση, έδωσε το «παρών», δείχνοντας πως θέλει η ομάδα της ΑΕΛ να είναι ενωμένη, στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου κ. Αντώνη Τσαγκάλη, τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» που επισήμανε ότι έγιναν λάθος εκτιμήσεις, υπήρξαν λάθος πληροφορίες, όμως όλα αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και να γίνει το παν για να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στον φετινό προϋπολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΛ, τονίζοντας ότι για να μπορέσει η ΑΕΛ να είναι ανταγωνιστική θα πρέπει να προβάλει το μεγάλο της «όπλο», τον φίλαθλο κόσμο της, που χρειάζεται να είναι ενωμένος. Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη γιατί όπως είπε «έπρεπε να προλάβω τα χειρότερα», ζήτησε συγγνώμη για τα γεγονότα των προηγούμενων μηνών και τόνισε «δεν πρόκειται να ανταποδώσω καμία ύβρη προς το πρόσωπό μου. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Επισήμανε δε ότι ακόμη και μία διαμάχη που είχε με μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, άμεσα θα κάνει προσπάθεια να τη λύσει, ενώ σε αυτό το ενωτικό πνεύμα κινήθηκε ακόμη και η προστριβή για τη δημιουργία μπουτίκ από την πλευρά του Ερασιτέχνη. Εκεί ο κ.Κούγιας αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ήθελε να συνεχισθεί η περσινή συνεργασία για τη λειτουργία της μπουτίκ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγιναν οι απολογισμοί της απελθούσας αγωνιστικής περιόδου, εγκρίθηκαν οι οικονομικοί προϋπολογισμοί  του κάθε τμήματος που αναγνώσθηκαν ξεχωριστά, ενώ συζητήθηκαν και οι τροποποιήσεις για το νέο καταστατικό, οι οποίες και θα τεθούν προς ψήφιση σε ειδική καταστατική συνέλευση.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η γενική συνέλευση, αναγνώσθηκε επιστολή του κ.Δημήτρη Κούρου που απουσίαζε στο εξωτερικό, με την οποία ζητούσε να γίνει πρόταση μομφής προς το δ.σ., η οποία και απορρίφθηκε.

*Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ήταν ο δικηγόρος κ.Βαγγέλης Καραναστάσης, γραμματέας ο κ.Σωτήρης Καραβίδας, ενώ στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Αντώνης Τσαγκάλης και ο γραμματέας κ.Γιώργος Νάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass