ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016»

Πλημμύρισε από παιδιά η Ελασσόνα

*Διοργανώθηκε τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στην κεντρική πλατεία

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 10:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ελασσόνας και το ΓΣΕ Ελασσόνας, εκδήλωση με την οποία άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2016».

Η πλατεία της Ελασσόνας πλημμύρισε από παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που αγαπούν το μπάσκετ και το βόλεϊ και τους δόθηκε η δυνατότητα, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να χαρούν με τη συμμετοχή τους, την ωραία αυτή διοργάνωση.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Λάρισας, Βασίλης Κόκκαλης (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Γιώργος Κατσαντώνης (Ένωση Κεντρώων) και ο αντιδήμαρχος Χωροταξίας-Τεχνικών Έργων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Γκουτζουρέλας, ο παράγοντας της ΕΣΚΑΘ Ζήσης Δότας και σύσσωμη η διοίκηση και οι προπονητές του ΓΣΕ Ελασσόνας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Με υπερηφάνεια και βαθιά τιμή... παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 104η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της επαρχίας Ελασσόνας ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης. Μαζί με τον στενό του συνεργάτη Λάζαρο Μιχαλέα και με όλους τους κατοίκους, στην Κεντρική πλατεία της πόλης είδε τα αθλητικά δρώμενα, που έγιναν με επιτυχία το πρωί... τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 και τουρνουά βόλεϊ 4Χ4...σηματοδοτώντας το επιτυχές ξεκίνημα για τα «Ελευθέρια 2016».

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη όλους τους διοργανωτές του θεσμού πλέον «Ελευθέρια 2016» ,τους προπονητές και τα παιδιά για την άψογη πρώτη μέρα των εκδηλώσεων και έστειλε μήνυμα ενότητας και υπερηφάνειας για την ιστορική επαρχία της Ελασσόνας.

«Γιορτάζουμε στην Ελασσόνα την απελευθέρωση της από τον Τουρκικό ζυγό στις 6 Οκτωβρίου 1912.Το ξεκίνημα των εκδηλώσεων αντήχησε σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας μέσα από τα αθλητικά δρώμενα που μας χάρισαν τα υπερήφανα νιάτα μας, μηνύματα ενότητας, αισιοδοξίας και τιμής να είμαστε πολίτες της Ελασσόνας. Η άσβηστη ιστορία αυτής της περιοχής που μαρτύρησε για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα... μας «φωνάζει» να είμαστε όλοι μια γροθιά για να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας. Είμαι συγκινημένος που η Ελασσόνα αντηχεί υπερήφανα στα αυτιά των Ελλήνων, σε κάθε γωνιά του χάρτη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass