ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΒΑΝΕΣ

Ο…Divagoal του Απόλλωνα

*Πώς ένα αστείο συνεχίστηκε ως παρατσούκλι *Τι λέει για τη νίκη στη Νεοκαισάρεια και για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 11:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Divagoal της Φαρκαδόνας, χαρακτηρίστηκε πριν από δύο χρόνια ο Πέτρος Διβανές, που αναδείχθηκε MVP του 41ου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΤ, αγωνιζόμενος στην τρικαλινή ομάδα.

Έχει πανηγυρίσει… χειροκροτώντας τον εαυτό του, έχει σκοράρει, βγάζοντας στη συνέχεια selfie μαζί με τους συμπαίκτες του , έχει κλείσει τα μάτια με το χέρι του μετά από γκολ, όλα τα έχει κάνει.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Ζάρκο (23 Ιανουαρίου 1994), επέστρεψε φέτος στο…σπίτι του, καθώς σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας και 15 χρονών αγωνίστηκε στη Δ΄Εθνική, με προπονητές πρώτα τους Οράσιο Μοράλες-Θοδωρή Στεργιάδη και εν συνεχεία τον Νίκο Αργυρούλη. 

Αν και 22 ετών έχει προλάβει να πάρει ένα πρωτάθλημα με την under 20  του Ολυμπιακού όπου υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος, να πάρει πάνω από 22 συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες παίδων και νέων και να μπει στη μάχη της σκληροτράχηλης Γ΄Εθνικής, μετρώντας 3 σεζόν σε Τύρναβο και Α.Σ.Πυργετού(για έξι μήνες), ενώ από την Α.Ε.Φ. πήγε μετά στην Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Από τους πλέον συμπαθητικούς παίκτες λόγω και του άριστου χαρακτήρα του, ο Πέτρος Διβανές δικαιώνει με τη μέχρι τώρα παρουσία του τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, για την επιλογή του.

Πάντως ο ίδιος παραμένει πολύ προσγειωμένος και χθες σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τόνισε τα εξής:

-Πώς νιώθει ο… Divagoal, σε ένα περιβάλλον γνώριμο γι΄αυτόν(με χαμόγελο η απάντηση);

«Το…Divagoal, άρχισε σαν αστείο από τους συμπαίκτες μου όταν αγωνιζόμουν στη Φαρκαδόνα και συνεχίστηκε ως παρατσούκλι. Ήταν  ωραίο όταν το άκουσα πρώτη φορά και δέχθηκα πολλά πειράγματα.

Όσον αφορά για το πώς νιώθω στον Απόλλωνα, ό,τι και να πω θα είναι λίγο.

Στη Φιλιππούπολη έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και τα συναισθήματα δεν μπορούν εύκολα να ξεχαστούν…».

-Γκολ στον αγώνα με την Αμβρακία Κωστακίων, γκολ και προχθές στη Νεοκαισάρεια. Πήρε μπρος ο Διβανές;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια που αναφέρατε. Το αν σκόραρα εγώ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, αυτό έχει δευτερεύουσα σημασία.

Τα γκολ έρχονται μετά από συνεργασία με τους συμπαίκτες μου. Η ουσία είναι πως πετύχαμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και συνεχίζουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα».

-Εύκολη νίκη στη Νεοκαισάρεια που  συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση.

Περιμένατε τόσο άνετη επικράτηση;

«Παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Απειληθήκαμε μόνο από τα στημένα, σε ορισμένες φάσεις.    

Ημασταν συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι και πετύχαμε τρία ωραία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τη νίκη μας.

Γενικά πήγαμε πολύ καλά «διαβασμένοι» από τον προπονητή μας κ.Θεοδοσιάδη, στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δείξαμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Όμως οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

-Ακολουθεί ο αγώνας με τον Πιερικό στη Φιλιππούπολη. Θα συνεχιστεί το σερί των νικών;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Πιερικός.

Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και όπως σε όλα τα ματς έτσι και σε αυτό, θα παίξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Εξαρτάται από εμάς και αν δείξουμε την ίδια εικόνα όπως και στη Νεοκαισάρεια, πιστεύω πως δεν θα συναντήσουμε προβλήματα».

-Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, στον 2ο όμιλο όπου συμμετέχετε;

«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, με πέντε-έξι ομάδες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς έχουμε ως στόχο να κερδίζουμε το παιχνίδι κάθε Κυριακή, κάθε ματς είναι και ένας τελικός και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

-Μετά τον αγώνα με τον Πιερικό, θα ακολουθήσει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Μπορεί να προκριθεί ο Απόλλωνας;

«Το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής, ασφαλώς και είναι ένα θεσμός που μας ενδιαφέρει. Σίγουρα προτεραιότητα δίνουμε στο πρωτάθλημα, όμως και σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν μας φοβίζει που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Γ΄Εθνική.

Αντίθετα, μας ενθουσιάζει το γεγονός πως θα αγωνιστούμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, εξαντλώντας τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

*Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας έχουν ρεπό και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πιερικό, θα ξεκινήσει αύριο με απογευματινή προπόνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass