ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ευχαριστημένος ο Αναστασιάδης

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2016 11:00

   

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ κατάφερε και πήρε έναν βαθμό στη Λεβαδειά προχθές με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (1-1) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντοντό που πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης αλλά παράλληλα ήταν και ο καλύτερος παίκτης της λαρισινής ομάδας στην αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και κυρίως για τον τρόπο που αντέδρασαν μετά το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Μάλιστα χθες πριν την προπόνηση τους έδωσε συγχαρητήρια και τους ζήτησε να γίνουν καλύτεροι γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Μάλιστα ικανοποιημένος από την απόδοση τους  έδωσε δυο μέρες ξεκούρασης (σήμερα και αύριο) ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «βυσσινί» είναι στις 17 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ για την οποία γίνεται αγώνας δρόμου για να αποθεραπευτούν ο Ξενοδόχοφ με τον Ναβάρο και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Στο μεταξύ με ένα παίκτη λιγότερο θα πορευτεί η λαρισινή ομάδα στη συνέχεια καθώς μετά τον Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν και ο Μαρουκάκης που έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό: «Οι μάγκες φεύγουν όπως ήρθαν με το κεφάλι ψηλά».

Για τη δήλωση αυτή ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια που μας είπε τα ακόλουθα: «Ενημερώθηκα για το τι έκανε ο Μαρουκάκης στις τελευταίες προπονήσεις όταν πήγε να χτυπήσει και να τραυματίσει τον Καπό και τον Κόντορ αλλά και για την άσχημη συμπεριφορά του με συνεχείς διαμαρτυρίες. Μου θυμίζει τον περσινό Ναγιάρ ενώ εκνευρίστηκα μαζί του ακόμα περισσότερο όταν όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό έχοντας δίπλα ιδιοκτήτη μπαρ ότι φεύγει από την ομάδα. Ο ίδιος αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Η διοίκηση ήθελε από το καλοκαίρι να λύσει τη συνεργασία μαζί του αλλά μετά την επιμονή του κ.Αναστασιάδη ο παίκτης έμεινε όπως και μερικοί άλλοι που παρότι αμείβονται πλουσιοπάροχα και παρά την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο προπονητής κρατώντας τους δεν φρόντισαν να τον δικαιώσουν. Ο Αναστασιάδης έδωσε πολλές ευκαιρίες και μερικοί απογοητεύουν».

Ο κ.Κούγιας δείχνει ότι είναι και πολύ ευχαριστημένος από το έργο του Άγγελου Αναστασιάδη τον οποίο χαρακτήρισε σοφό λέγοντας τα ακόλουθα: «Στη Λιβαδειά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε το ελάχιστο που μπορούμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και γινόμαστε ομάδα ενώ έχουμε ένα σοφό προπονητή που παίζει για τη νίκη. Στη Λιβαδειά έβγαλε τα δυο αμυντικά χαφ ενώ έπαιξε κάποια στιγμή με δυο σέντερ μπακ γιατί βάσει του στυλ παιχνιδιού που παίζει η ομάδα στοχεύει στους τρεις βαθμούς. Και αυτό είναι  το κέρδος για την ΑΕΛ να έχουν νοοτροπία νικητή οι παίκτες μας».

Σχετικά με το στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν ο κ.Κούγιας επιμένει… «Η ομάδα πρέπει να έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και ο στόχος θα επιτευχθεί εφόσον οι παίκτες πιάνουν το 1000% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα».

Πάντως μπορεί ο κ.Κούγιας από κάποιους παίκτες να είναι δυσαρεστημένος αλλά από κάποιους άλλους δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Χαρακτηριστικά μας είπε: « Στα πρώτα παιχνίδια αποδείχθηκε ότι κάναμε διάνα στις μεταγραφές και φέραμε ένα πολύ μεγάλο παίκτη τον Ντοντό που δικαιωθήκαμε για την οικονομική υπέρβαση που κάναμε. Αυτό που είναι θετικό ότι κερδίζουμε διαρκώς παίκτες όπως ο Γκόλιας, ο Ξενοδόχοφ, ο Καβουσάκης, ο Ρέντζας, ο Κόντορ ενώ ο Βαρέλα απέδειξε την αξία του. Κάνουμε πράξη τον ταυτόχρονο σχεδιασμό να πετύχουμε το στόχο της παραμονής και να έχουμε ένα πολύ δυνατό κορμό για τα επόμενα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα».

Σχετικά με τη διαμάχη για τις εγκαταστάσεις των Δένδρων με τον κ.Πλεξίδα που τελείωσε ο κ.Κούγιας είπε: «Μου κόστισαν τα Δένδρα 50.000 ευρώ παραπάνω γιατί εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των συνεργατών μου στη σύνταξη των συμβολαίων. Αυτό που έκανε ο Πλεξίδας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η ζωή έχει γυρίσματα» (σ. σ. σύμφωνα με πληροφορίες η αγοραπωλησία των Δένδρων κόστισε 270.000 ευρώ ενώ από τον κ. Πλεξίδα δόθηκαν  και οφειλόμενα χρήματα στον κ.Πηλαδάκη).

Ο κ. Κούγιας πάντως δείχνει σαφώς πιο ήρεμος τώρα καθώς μας αποκαλύπτει: «Μετά το επεισόδιο το δικό μου με τον Ντεγκρά στον πρώτο αγώνα με τον Ηρακλή και την ήττα στην Κέρκυρα κάποιοι σε γνωστό κεντρικό καφέ της πόλης σχεδίαζαν την αντίδραση που θα είχαν αν ερχόταν και ήττα από τον Ολυμπιακό. Θα άρχιζαν να λένε ότι είμαστε δορυφόρος του Ολυμπιακού και καθίσαμε να χάσουμε. Η νίκη αυτή χάλασε τα σχέδια πολλών… και ειδικά αυτών που επένδυαν στην καταστροφή της ομάδας». 

Τέλος ο κ.Κούγιας επαίνεσε την παρουσία 250 φιλάθλων της ΑΕΛ στη Λιβαδειά λέγοντας ότι τον χαροποίησε που είδε πενήντα περίπου άτομα με μπλουζάκια των Monsters.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑΖΛΙΔΗ-ΓΚΟΛΙΑ

Δυο παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Θωμάς Ναζλίδης και Νίκος Γκόλιας έκαναν δηλώσεις για την ισοπαλία της Λαρισινής ομάδας στη Λιβαδειά.

Ο Θωμάς Ναζλίδης δήλωσε:  «Όταν μια ομάδα είναι καινούργια θα πρέπει να αντιδράει και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα μια τεράστια επιτυχία και έπρεπε να την διαχειριστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τη διαχειριστήκαμε καλά, ευτυχώς συνήλθαμε γρήγορα και δεν χάσαμε το παιχνίδι» ενώ ο Νίκος Γκόλιας είπε τα εξής: «Προερχόμασταν από μια νίκη και θέλαμε να παρουσιάσουμε με καλό πρόσωπο σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι λαθών, με πολλά αβίαστα λάθη. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε και κάναμε δύο φάσεις. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά και να μειώσουμε τα λάθη που μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Διεκδικήσαμε την ισοφάριση και με καθαρό μυαλό κάναμε αντεπιθέσεις ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ακολουθεί η διακοπή στην οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Νίκος Γκόλιας.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Πάβολ Φάρκας  3

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς               2

Νίκος Αναστασόπουλος 2

Θωμάς Ναζλίδης              1

Άντονι Φατιόν    1

Ανδρέας Αβραάμ              1

Νίκος Γκόλιας     1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass