ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΜΟΛΙΚΑΣ-ΠΟΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αυλαία στη Φαλάνη για την Α’ ΕΠΣΛ

* Ντέρμπι κορυφής σήμερα στην Α1 ΕΠΣΛ με το Ελευθεραί να φιλοξενεί τον Ηρακλή Λάρισας *Πρεμιέρα στη Β’ τοπική κατηγορία *Όλα τα παιχνίδια του διημέρου θα ξεκινήσουν στις 16.30

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 10:49

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ανοίγει σήμερα με το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Σμόλικα και τον ΠΟ Ελασσόνας, ενώ το κυρίως… πιάτο ακολουθεί αύριο Κυριακή.

Σήμερα ωστόσο το πρόγραμμα περιλαμβάνει φουλ αγωνιστική δράση στο δεύτερο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τα παιχνίδια της 4ης ημέρας, ενώ παράλληλα, σήμερα, αρχίζει ο μαραθώνιος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου, που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με τις αναμετρήσεις του 2ου και του 3ου ομίλου αντίστοιχα. Όλα τα παιχνίδια του διημέρου θα ξεκινήσουν στις 16.30.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ

Το παιχνίδι στο Ελευθεραί ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ηρακλή Λάρισας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους στα πρώτα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης και στόχος τους είναι να διατηρήσουν το απόλυτο που θα τις επιτρέψει να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το επιβλητικό 3-0 μέσα στο Συκούριο, ενώ σε ό,τι αφορά στους φιλοξενούμενους το ζητούμενο είναι εάν θα συνεχίσουν με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο ή όχι, αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια μετρούν 17 γκολ στο ενεργητικό τους.

Ο τρίτος της παρέας των πρωτοπόρων Φιλοκτήτης Μελιβοίας θα δοκιμασθεί στο Δαμάσι, στην προσπάθειά του να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του, ενώ ο Όλυμπος Γόννων θα έχει δύσκολη αποστολή στη Νεάπολη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στις Ν. Καρυές όπου η Ολύμπικ/Ν. Καρυές θα φιλοξενήσει τα Βούναινα, με τους γηπεδούχους να διεκδικούν την είσοδό τους στην προνομιούχο τριάδα και τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν τους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο «λαβωμένος» από τη βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής Αμπελωνιακός θα φιλοξενήσει την Αμπελιά, που αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, η Αναγέννηση Πουρναρίου θα δοκιμασθεί στους Αγ. Αναργύρους με τους τρεις βαθμούς να αποτελούν το μοναδικό ζητούμενο για τους δύο αντιπάλους, ενώ στο Συκούριο ο τοπικός Κίσσαβος θα υποδεχθεί το Αβέρωφ σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν την παρένθεση των δύο διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων, οι δε φιλοξενούμενοι να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Τέλος στη Ραχούλα η τοπική Δόξα που μετά από τρεις αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο ενεργητικό της θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Κιλελέρ η οποία ψάχνει το πρώτο της τρίποντο.

Τέλος σε ό,τι αφορά στους Ηρακλή Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης που με έγγραφό τους παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα (παράβαση άρθρου 17 παρ. 2 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων) τους επιβλήθηκε (εκτός από την απώλεια των τριών πρώτων αγώνων), αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα και συνολική χρηματική ποινή 300 ευρώ. Παράλληλα, αποβάλλονται από τη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια και οι διαιτητές που ορίστηκαν (σε παρένθεση οι παρατηρητές διαιτησίας):

Αγ. Ανάργυροι- Πουρνάρι: Τζήλος, Ακρίβος, Κοτούμπας

Νεάπολη – Γόννοι: Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας

Ραχούλα - Α Ε Κιλελέρ: Ντελέζος Ι., Πατέτσος, Τσατσαρώνης

Ολυμπικ/Ν. Καρυές – Βούναινα: Τσιτσανούδης, Μίχος, Στάικος

Αμπελωνιακός – Αμπελιά: Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Σπανούλης

Ελευθεραί - Ηρακλής Λάρ.: Βλιώρας, Καρακώστας, Νίκζας

Δαμασιακός – Φιλοκτήτης: Νίτσας, Καραμπούλας, Τέγος Αγγ.

Συκούριο – Αβέρωφ: Μπουρουζίκας, Γκάγκας, Μάνος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.   17-1       9

Φιλοκτήτης        9-1          9

Ελευθεραί          6-0          9

Γόννοι   5-2          7

Ολύμπικ/Ν. Καρυές        8-4          6

Νεάπολη             4-4          6

Αμπελιά               2-1          5

Πουρνάρι            5-4          4

Δαμασιακός       5-4          4

Αβέρωφ               3-2          4

Αμπελωνιακός  2-8          3

Συκούριο             3-4          3

Α.Ε. Κιλελέρ       4-5          2

Βούναινα            3-4          2

Αγ. Ανάργυροι  1-6          2

Ραχούλα              1-10       0

*Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα.

ΑΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Σμόλικας και ΠΟΕ θα μετρήσουν σήμερα στη Φαλάνη τις δυνάμεις τους στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφού οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για να καλύψουν το βαθμολογικό κενό από την φετινή ήττα.

Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής κορυφώνεται αύριο Κυριακή με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας οι οποίες υπόσχονται πολλές συγκινήσεις.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά το πρώτο «στραβοπάτημα» στο «Γ. Μητσιμπόνας» επιστρέφει στην έδρα του υποδεχόμενος την Αστραπή Ν. Π.. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, που μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική, φιλοδοξεί να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της και να διατηρηθεί σε θέση οδηγού, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο δύσκολο έργο θα έχει η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία θα δοκιμασθεί στην Τσαριτσάνη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν την αγωνιστική τους ταυτότητα και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ενώ από την άλλη πλευρά η Δόξα θα παλέψει για να διαφυλάξει τα κεκτημένα και να μην επιτρέψει νέα απώλεια βαθμών.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στην Αμυγδαλέα όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο τοπικός Αετός με τον Φαλανιακό. Η αναμέτρηση παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να κρατηθούν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν τη δεύτερη νίκη, στην προσπάθειά τους να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Στην Αγιά ο Δωτιέας θα φιλοξενήσει τον ουραγό Αστέρα Τυρνάβου, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι μετά από δύο πολύτιμα «διπλά» σε Φαλάνη και Γιάννουλη είναι το λογικό φαβορί, απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, που μέχρι στιγμής δεν έχει βαθμό στο ενεργητικό της.

Τύρναβος και Καλοχώρι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από εκτός έδρας νίκη και τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι, Βλαχογιάννι και Μακρυχώρι θα δώσουν σκληρή μάχη για την κατάκτηση των τριών βαθμών στην προσπάθειά τους να κερδίσουν έδαφος, ενώ τέλος στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Λάρισα 2012, στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι, θα υποδεχθεί τη Δήμητρα Γιάννουλης σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια (σε παρένθεση οι παρατηρητές διαιτησίας):

ΣΗΜΕΡΑ

Σμόλικας - ΠΟ Ελασσόνας: Τσιοφλίκη, Γκαρέλης, Νάκας             

ΑΥΡΙΟ

Λάρισα 2012 - Δήμητρα Γιάνν. (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’): Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Τσαπράζης

Βλαχογιάννι – Μακρυχώρι: Βλιώρας, Παπαδημητρίου, Ντελέζος Θ.

Τύρναβος 2005 – Καλοχώρι: Μπουρουζίκας, Νατσιούλας, Στάικος

Αμυγδαλέα – Φαλανιακός: Τζήλος, Νίκζας, Γκαρέλης

Οικονόμος – Αργυροπούλι: Κορέστης, Γκάγκας, Ακρίβος

Αχιλλέας Φ. - Αστραπή Ν. Π.: Κουκούλης, Μάνος, Πατέτσος

Δωτιέας Αγιάς - Αστέρας Τυρν.: Ντελέζος Ι., Αναστασίου, Δήμου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        7-1          7

Αργυροπούλι    8-2          7

Αμυγδαλέα        6-2          7

Δωτιέας Αγιάς   5-3          7

Οικονόμος          4-6          6

Τύρναβος 2005 2-1          5

Φαλανιακός      6-7          4

Καλοχώρι            6-6          4

Βλαχογιάννι       5-4          4

ΠΟ Ελασσόνας  3-4          4

Δήμητρα Γιάνν.                4-6          3

Σμόλικας             8-5          3

Λάρισα 2012      3-4          2

Αστραπή Ν. Π.  2-4          1

Μακρυχώρι        4-9          1

Αστέρας Τυρν.  1-10       0

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ Β’ ΕΠΣΛ

Στη σέντρα μπαίνει σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η αυλαία της πρεμιέρας θα ανοίξει σήμερα με τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου, ενώ αύριο τη σκυτάλη θα πάρουν τα παιχνίδια του 2ου και 3ου ομίλου αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου και οι διαιτητές που ορίστηκαν:

ΣΗΜΕΡΑ

1ος Όμιλος

Μυραϊκός - Παναγροτικός (γήπ. Νίκαιας): Βασιλός, Τέγος Δ., Ντελέζος Θ.

Βαμβακού - Αναγέννηση Φ.: Κουκούλης, Μακρής, Δεδικούσης

Άρης Διλόφου – Μαυροβούνι: Κυρίτσης, Αρχοντής, Ντίνου

Υπέρειας - Τοξότης Λάρ.: Τσακνάκης, Τάνας, Τσιτρούλης

Ακαδ. Αχιλλέως – Λύκοι (γήπ. βοηθ. Φαρσάλων): Καραγιάννης, Αθανασούλας, Καραθάνος

Ναρθάκι – Ανθούπολη: Ρουπελας, Λάκης, Σούλης

ΑΥΡΙΟ

2ος Όμιλος

Αμπελόκηποι – Καρυά: Διαμαντής Θ., Μίχος, Τζιμούρτος

Βαλανίδα – Ροδιακός (γήπ. Βοηθ. Γιάννουλης): Γιάντσης, Δεληγιάννη Ε. Μ., Χασιώτης

Πλατανούλια - Θύελλα Μεγ. Ελ.: Καρδούλας, Θύμιου, Τσακνάκη

Πανιώνιος - Δολιχιακός (γήπ. Βιολογικού): Χήτος, Μπουρονίκος, Κοτούμπας

Κουλούρι – Δένδρα: Γκόγκος, Ζαχαρός, Μπούτος

Βερδικούσια – Μεσοχώρι: Βασιλός, Τσιρογιάννης, Τέγος Αθ.

3ος Όμιλος

Σ.Σ. Ραψάνης - Ν. Περιβόλι: Τσιτσιρίκας, Κοντοβασίλης, Ντανταλής

Στόμιο – Λαρισαϊκός: Κακάνης, Πάλλας, Σκέτος

Μαρμαρίνη – Ομορφοχώρι: Στεργίου, Κυρίτσης, Λανάρα

Ομόνοια – Αρμένιο (γήπ. Ν. Πολιτείας): Διαμαντής Χ., Σπανούλης, Γκαραβέλης

Χειμάδι – Μελισσοχώρι: Τέγος Αγγ., Τσολακίδης, Μπακάλμπασης

Ανάβρα – Μελία: Παλαμίδας, Κουμάρογλου, Καλισόπουλος

Πελασγιώτιδα - Ατρόμητοι/Θύελλα (γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»): Νίτσας, Κοτούμπας, Ρουπέλας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

* Στον προπονητή της Δόξας Βλαχογιαννίου κ. Νικόλαο Φακίτσα για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 24/09/2016 με τον Φαλανιακό (παράβαση άρθρου 8 Πειθαρχικού Κώδικα) επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Μπαντής Γ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Βαΐτσης Ι., Αβέρωφ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Τσιαπλές Θ., Όλυμπος Γόννων, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Κρητικός Θ., Αναγέννηση Πουρναρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

Αποστολάκης Θ., Ναρθάκι, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 14ΧΡΟΝΩΝ

ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Η Γραμματεία της Ένωσης εφιστά την προσοχή των σωματείων του Νομού, που προτίθενται να χρησιμοποιήσουν σε επίσημους αγώνες ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2002, αυτούς δηλαδή που το έτος 2016 συμπλήρωσαν τα 14 χρόνια τους. Θα πρέπει να ξέρουν ότι η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών είναι έγκυρη από τις 31/12 2016 και μετά, αφού σύμφωνα με την παρ. 11 του άρθρου19 του ΚΑΠ, ημερομηνία γέννησης όλων θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησής τους.

Αν χρησιμοποιηθεί 14χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε μέσα στο 2002, η συμμετοχή του είναι αντικανονική, με τις προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ πειθαρχικές ποινές.

Στο ίδιο άρθρο και στην παράγραφο 12 αναφέρεται ότι διαιτητής που θα επιτρέψει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε το 2002, θα τιμωρείται με την ποινή μη ορισμού του σε αγώνες για διάστημα 2 μηνών.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τους ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με την ηλικία τους θα αγωνίζονται σε αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass