ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» (18.00)

Δυνατό τεστ στην Καβάλα για ΓΣΛ

* Πονοκέφαλος οι τραυματισμοί για τον τεχνικό Θαν. Μπουλιάκη

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 10:07

Η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλη όρεξη από όλους τους παίκτες, όμως τα προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν δυσχεραίνουν το έργο του προπονητή Θανάση Μπουλιάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε ένα φιλικό παιχνίδι ο Λαρισαίος τεχνικός είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Το ίδιο συμβαίνει και στο δύσκολο τεστ που περιμένει τον ΓΣΛ σήμερα στην Καβάλα όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα (18.00).

Τελικά ο Σωτήρης Γκιουλέκας ακόμη δεν ξεπέρασε τελείως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ο Στέφαν Νίκολιτς έχει ενοχλήσεις στη μέση του και θα πρέπει να μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, ενώ και ο Θάνος Τέλιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα οπότε και εκείνος είναι αμφίβολος για το σημερινό φιλικό.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Μπουλιάκη:

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Από την αρχή της προετοιμασίας ταλαιπωρούμαστε από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε την ισορροπία μας, έχοντας παίξει μόνο ένα ματς πλήρεις. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με αυτό, προσπαθώντας να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι αποφασίσαμε να είναι εκτός έδρας. Δύσκολο αγωνιστικά αλλά και ως διαδικασία γενικότερα, προκειμένου να μετρήσουμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ανεξάρτητα από τις απουσίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass