ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ

Ο Αβραάμ της ΑΕΛ στην Εθνική Κύπρου

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 9:45

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Χριστάκης Χριστοφόρου, κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με την Ελλάδα (7 Οκτωβρίου, «Γεώργιος Καραϊσκάκης) και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (10 Οκτωβρίου, Ζένιτσα), στο πλαίσιο της 2ης και 3ης αγωνιστικής

του 4ου προκριματικού ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Νέο πρόσωπο στην εθνική ομάδα είναι ο τερματοφύλακας του Ερμή, Δημήτρης Στυλιανού, ενώ μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι ο Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, πρώην παίκτης των «βυσσινί» και νυν του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή της εθνικής θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η κλήση της εθνικής: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Μάριος Νικολάου, Ντόσσα Τζούνιορ (ΑΕΛ), Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Μάριος Στυλιανού, Τάσος Κίσσας, Χαράλαμπος Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Δημήτρης Στυλιανού (Ερμής Αραδίππου), Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια), Ανδρέας Αβραάμ (Α.Ε.Λάρισας), Μάριος Αντωνιάδης (Πανιώνιος), Γρηγόρης Κάστανος (Γιουβέντους), Νέστωρ Μυτίδης (Ρόντα), Τζέισον Δημητρίου (Σάουθεντ), Κωνσταντίνος Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης) και Ανδρέας Μακρής (Γουόλσολ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass