ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Τώρα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό…»

*Ο Φατιόν μάλλον αγωνίζεται όχι όμως ο Ξενοδόχοφ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2016 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η νίκη επί του Ολυμπιακού προχθές στο Ael Fc Arena με 1-0 έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα της ΑΕΛ και σίγουρα η ψυχολογία όλων ανέβηκε στα ύψη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το μεγαλύτερο μερίδιο στη νίκη έχει ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης που πραγματικά παρέταξε την ομάδα με αριστοτεχνικό τρόπο ενώ όλη τη βδομάδα φρόντισε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Χθες όμως λίγο πριν την προπόνηση ήταν ο πρώτος που τους προσγείωσε λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται τη νίκη με τον Ολυμπιακό και να κοιτάξουν την αμέσως επόμενη αναμέτρηση που είναι στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο.

Τους είπε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν κερδίσουν και τον Λεβαδειακό που θα πιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Θεωρεί ότι η διάρκεια δίνει αξία σε μια ομάδα και όχι απλά μια νίκη επί ενός αντιπάλου όσο δυνατός και αν είναι…

Έδινε πολλά συγχαρητήρια και στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιστική πειθαρχία που πραγματικά υπήρξε υποδειγματική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ενώ είπε ότι σε κάθε αγώνα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.

Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ αύριο θα κάνουν διπλή προπόνηση.

Από κει και πέρα αγνωστικά στον αγώνα του Σαββάτου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ναβάρο που είναι τραυματίας αλλά και τον Ξενοδόχοφ που επίσης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και σήμερα στη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί ο παίκτης θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Σχετικά με τον Φατιόν έχει πρόβλημα στη μύτη αλλά θα αγωνισθεί με προστατευτική μάσκα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερο για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν ως βασικοί στο ματς της 5ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τους Γεννάδιο Ξενοδόχοφ και τον Ντοντό. Ο 28χρονος Ελληνογεωργιανός τερματοφύλακας μπορεί να έχει συμμετοχές κυρίως στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτές μάλιστα να είναι με πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο αυτή είναι η παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη ο Ντοντό ήταν από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «βυσσινί» και μετά το μικροπρόβλημα που τον απέτρεψε να αγωνιστεί στην Κέρκυρα ήρθε η στιγμή για το ντεμπούτο του.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Τρεις παίκτες είδαν από πλευράς ΑΕΛ την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου.

Οι Γιοβάνοβιτς, Φάρκας και Αβραάμ προστέθηκαν στη λίστα των παικτών που έχουν δεχτεί κίτρινη κάρτα. Ο Φάρκας πάντως έχει το τρία στα τρία στις κίτρινες κάρτες και έφτασε ήδη στο όριο της τιμωρίας ενώ ακολουθεί ο Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

3 κίτρινες: Φάρκας.

2 κίτρινες: Γιοβάνοβιτς.

1 κίτρινη: Φατιόν, Αβραάμ, Ναζλίδης, Αναστασόπουλος.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Πίστεψαν στις δυνατότητές τους

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την παραφιλολογία που υπήρχε δήλωσε τα εξής: "Ήταν ματσάρα με 13-9 τελικές προσπάθειες που και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, ανοιχτό και εμείς πήγαμε για τη νίκη και δεν φοβηθήκαμε καθόλου τον Ολυμπιακό. Κάπου εδώ, πρέπει να πούμε ότι οι 8 από τους 11 παίκτες δεν είχαν παίξει ξανά στη Super League.

Τα παιδιά πίστεψαν στις ικανότητές τους και δικαιώθηκαν. Απέναντί τους είχαν την ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ, με παίκτες μεγάλης κλάσης που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, παγκόσμιους τίτλους και έχουν απίστευτη εμπειρία. Δείξαμε όμως ότι έχει μέλλον η ομάδα μας".

* "Είναι νοσηρά μυαλά. Έτσι έχουν μάθει να φέρονται, διότι προφανώς τα έχουν κάνει οι ίδιοι. Πράγματι μετά την αγοραπωλησία του Πλέγα έχω καλές σχέσεις με τον κ. Βρέντζο και με τον κ. Κουντούρη. Με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, έχω συναντηθεί μονάχα μια φορά.

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία διετία έχω αποφασίσει να έχω ειρηνικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Εκπτώσεις ηθικής αξιοπρέπειας όμως δεν κάνω ποτέ. Η Λάρισα είναι μια πόλη 350.000 κατοίκων. Εδώ οι φίλαθλοι είναι μόνο ΑΕΛ. Δεν θα το επέτρεπε η ηθική μου να κάνω τέτοια πράγματα προς όλον αυτόν τον κόσμο.

Άνθρωποι όπως ο κ. Μητρόπουλος, ο κ. Μπέος και ο κ. Θωμαΐδης ζουν από την ίντριγκα και είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Μιλούν οι ενέργειές τους. Δεν τους ενδιαφέρει να βγάλουν την καλή πλευρά του ποδοσφαίρου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass