ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ 3-1 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Φιλική νίκη στον Βόλο για τις γυναίκες της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2016 9:33

Καλές εντυπώσεις άφησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα στον Βόλο στο οποίο και επικράτησε με σκορ 1-3.

Η ΑΕΛ η οποία και σε αυτό το παιχνίδι είχε αρκετές απουσίες, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και έδειξε πιο έτοιμη. Οι πολλές απουσίες έδωσαν τη δυνατότητα στον τεχνικό της ΑΕΛ Νίκο Γκαλίτσιο να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, αφήνοντάς τον απόλυτα ικανοποιημένο για την πληρότητα του ρόστερ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε ψηλά, με την ΑΕΛ να μην έχει ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Στη συνέχεια η ΑΕΛ ηρέμησε το παιχνίδι της και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη τελική ενέργεια. Τελικά σε μία φάση όπου Γαγάρα, Ακριβούλη και Λόγου συνεργάστηκαν ωραία, η μπάλα έφτασε

στη Χριστοφορίδη μέσα στην περιοχή, η οποία με ωραία ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε από την αντίπαλό της και «εκτέλεσε» από κοντά την Χατζηλαζάρου, κάνοντας έτσι το 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την είσοδο της Κόλλια η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και πολλές τελικές ενέργειες. Το 0-2 έκανε για την ΑΕΛ η Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 0-3 η Κόλλια με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βόλου ήταν να μειώσει σε 1-3 με εκτέλεση φάουλ.

ΑΕΛ (Ν. Γκαλίτσιος): Νάση, Μιρτάι, Γαγάρα, Ρήγα, Κούκου, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Σακελλάρη, Ακριβούλη, Χριστοφορίδη (Βλασιάδου, Κόλλια, Σίσκου, Μπούμπα, Μπελμεζά, Δρόσου, Σκοτεινιώτη).

*Η ΑΕΛ ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Βόλου και τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά.

*Στη συνέχεια η ΑΕΛ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό την ερχόμενη Κυριακή, το πιο δυνατό της προετοιμασίας και αναλόγως την κλήρωση της Πέμπτης, ίσως δώσει ακόμη ένα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί για τις 16 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass