ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Διακρίσεις για τον Χρήστο Νικολούλη

* 3ος σε μονά και 2ος στα διπλά ο Παύλος Μπαλάφας

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2016 7:19

Με δύο τελικούς έκλεισε η τελευταία μέρα στο 3ο Ε1 πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για τους αθλητές που προπονούνται στον Λαρισαϊκό Ο.Α.

Συγκεκριμένα ο αθλητής Χρήστος Νικολούλης έφτασε στον 5ο φετινό τελικό και 3ο συνεχή φέτος σε Ε1 αποδεικνύοντας τη σταθερή πορεία του που τον φέρνει στο Νο 3 της πανελλήνιας κατάταξης.

Την 3η θέση κατέλαβε ο Παύλος Μπαλάφας ύστερα από πολύ καλές εμφανίσεις, χάνοντας από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά.

Οι δυο αθλητές αργά το απόγευμα αγωνίστηκαν και στον τελικό του διπλού για 6η φορά φέτος και μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος(2η θέση)κατέλαβαν και εδώ την 2η θέση, δείχνοντας ότι είναι το καλύτερο και πιο σταθερό δίδυμο τη φετινή χρονιά.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν επίσης και οι: Πατρωνίδη Ειρημίνα η οποία πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην 16αδα, ο Αντωνιάδης Ιάσονας περνώντας για πρώτη φορά φέτος στο κυρίως ταμπλό Ε1 και ο Παπαγεωργίου Στέφανος χάνοντας στα προκριματικά αφού λόγω προβλημάτων δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδό του στο ταμπλό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass