ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δοκιμάζει τακτικές ο Αναστασιάδης

*Προσαρμογή και στην ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό *Γενική συνέλευση σήμερα των μετόχων της ΠΑΕ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2016 11:04

Του Σωτ. Κέλλα

Προσαρμογή στη βραδινή ώρα του αγώνα αλλά πιθανόν και σε νέα τακτική επιχειρεί ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της λσινής ομάδας με τον Ολυμπιακό(20.30) στο Ael Fc Arena.

Χθες, όπως θα γίνει και σήμερα, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 7 μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ώστε οι παίκτες να συνηθίσουν την ώρα του αγώνα ενώ ο προπονητής έδειξε να προβληματίζεται για την τακτική που θα ακολουθήσει. Δοκίμασε το 4-2-3-1, το 3-5-2 αλλά και διάφορες παραλλαγές παικτών στη μεσαία γραμμή(κάποια στιγμή και το 4-1-4-1). Αυτό δείχνει ότι ίσως δούμε όχι νέα πρόσωπα αλλά καινούργιο σχεδιασμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Κόντορ που είχε πρόβλημα με το πόδι του αλλά αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση. Δεν υπολογίζεται μόνο ο Ναβάρο ενώ ο Ντοντό διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από κει και πέρα ο Αναστασιάδης έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ώστε να ξεπεράσουν το σοκ της άσχημης εμφάνισης με την Κέρκυρα.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πάθος αλλά και στόχος για βαθμό ή βαθμούς αφού τέτοια παιχνίδια αποτελούν καλή ευκαιρία να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας ενώ θα δώσουν και βαθμούς που δεν υπολόγιζαν οι «βυσσινί». Και σίγουρα μετά την απώλεια των πόντων από τον Ηρακλή τέτοιοι βαθμοί χρειάζονται είτε η ομάδα θα στοχεύει ψηλά είτε θα παλέψει για την παραμονή.

Το σίγουρο είναι ότι το άγχος δεν θα το έχει η ΑΕΛ αλλά αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γ.Σ. της ΑΕΛ, με βασικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που σύμφωνα με πληροφορίες θα φθάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 24/09/2016 και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ στη Λάρισα επί της οδού Κύπρου 72, 5ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία προσκαλούνται εκ νέου κι έχουν δικαίωμα να παραστούν όλοι οι μέτοχοι που κατέχουν μετοχές της ΠΑΕ.

Επίσης έχουν προσκληθεί οι εκπρόσωποι των συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΛ προκειμένου να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα, εκτός των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, τα οποία είναι:

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

3. Διάφορα θέματα».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει σήμερα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σε μια δύσκολη αποστολή, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν μία ημέρα αργότερα με Λάρισα και Ξάνθη. Ειδικά το παιχνίδι στη Λάρισα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον πρωταθλητή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» έχουν τις δυνατότητες για να προβληματίσουν τους Πειραιώτες. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

16:00 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

18:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Βέροια

20:30 (Αγρίνιο) Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

ΑΥΡΙΟ

16:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ξάνθη

18:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

18:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Κέρκυρα

20:20 (Λάρισα) ΑΕΛ-Ολυμπιακός

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Ηρακλής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός        7-0     6

. Ολυμπιακός 8-2      6

. ΑΕΚ  6-1     6

. Πανιώνιος     5-0      6

. Πλατανιάς     4-2      6

6. Κέρκυρα     2-1      3

. ΠΑΟΚ           4-2      3

. Παναιτωλικός                       3-2      3

. ΠΑΣ Γιάννινα                        3-4      3

10. ΑΕΛ         2-4      1

. Ηρακλής       3-4      1

12. Αστέρας Τρίπολης          1-5      0

. Ατρόμητος    0-5      0

. Λεβαδειακός            2-6      0

. Ξάνθη           1-6      0

. Βέροια          1-8      0

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Η ΑΕΛ την 6η αγωνιστική της Superleague αγωνίζεται εκτός έδρας με το Λεβαδειακό, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις 18:15, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την Super League. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ώρα έναρξης 20:30. Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στη Βέροια και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 1η Οκτωβρίου

16:00 Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα

18:15 Λεβαδειακός-Λάρισα

20:30 Ηρακλής-Πανιώνιος

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

16:00 Βέροια-ΠΑΟΚ

18:15 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

18:15 Πλατανιάς-Παναιτωλικός

20:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

19:30 Ξάνθη-Ατρόμητος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass