ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

Κομπλέ ο Απόλλωνας

* Και έχοντας ως στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 9:09

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης όπως κάθε Τρίτη έτσι και χθες έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα με σκορ 3-2 και η πολύ καλή παρουσία της ομάδας, σκόρπισαν χαμόγελα στους φίλους της που βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ασφαλώς και για να έχει αξία η νίκη στη Φιλιππιάδα οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή στη Φιλιππούπολη την Αμβακία Κωστακίων, ομάδα που ξεκίνησε με δύο ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Το ευχάριστο για τον κ.Θεοδοσιάδη είναι πως δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται οι Σάββας, Ιορδανίδης, Αγρόδημος.

Έτσι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και μέσα από τις προπονήσεις που αρχίζουν σήμερα στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας, ο προπονητής του Απόλλωνα το Σάββατο θα καταλήξει στο σχήμα της ενδεκάδας, που σκέφτεται να παρατάξει.

Οι παίκτες θα επιδιώξουν εκτός της νίκης και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, την Κυριακή το απόγευμα.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass