ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (17.00) ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ», ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ

Πρεμιέρα κυπέλλου για ΑΕΛ, ΓΣΛ

* Α. Παπαδόπουλος: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας» * Θ. Μπουλιάκης: «Η νίκη είναι μονόδρομος, διότι θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του κυπέλλου»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2016 10:28

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη φετινή επίσημη εμφάνιση των ομάδων μπάσκετ της ΑΕΛ και του Γυμναστικού άρχισε.

Οι εκπρόσωποι της Λάρισας στην Α2 Εθνική ρίχνονται σήμερα στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος με στόχο αφενός να παρουσιάσουν μία καλή εμφάνιση και αφετέρου να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης ανοίγει σήμερα στις 17.00 τις πύλες του για την πρώτη φετινή πρόκληση της ΑΕΛ απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο όπως η Καβάλα. Οι «βυσσινί» δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, με τη συμπαράσταση φυσικά του φίλαθλου κοινού της πόλης.

Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Σάκη Κουτίνα, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, μετά τον τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ απών θα είναι και ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον, ο οποίος αναμένεται στη Λάρισα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

«Είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, και μέσα σ' αυτό καλούμαστε να δώσουμε έναν επίσημο αγώνα, απέναντι σ' έναν έμπειρο αντίπαλο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα μας στηρίξει για μια ακόμη φορά» επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Άγχος δεν έχουμε σε καμιά περίπτωση. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Από την πλευρά του ο παίκτης της ΑΕΛ, Θοδωρής Τσιλούλης επισήμανε:

«Έχουμε δώσει δύο φιλικά και ακολουθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σίγουρα καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιους με μας στόχους φέτος. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε αλλά και να ευχαριστήσουμε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες πάνω απ' όλα».

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΣΛ

Η χρονιά ξεκινάει με μία εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΓΣΛ αλλά και με αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση, με στόχο φυσικά τη νίκη στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η λαρισινή ομάδα καλείται σήμερα να ξεπεράσει στη Θεσσαλονίκη (17.00) το εμπόδιο των Μαχητών Πεύκων και να συνεχίσει την πορεία του στον θεσμό.

«Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και θα δώσουμε «μάχη» για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη, η οποία είναι μονόδρομος, διότι θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Είμαστε μεν κουρασμένοι, όπως είναι λογικό από την προετοιμασία, αλλά είμαστε και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα που έχουμε μπροστά μας» σχολίασε ο τεχνικός του ΓΣΛ, Θανάσης Μπουλιάκης αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.

Αγωνιστικά οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο μόνος που ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο είναι ο Κούτρας, ο οποίος ακολούθησε ειδική θεραπεία, προπονήθηκε ελαφρά και δεν αποκλείεται να προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του. Οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Θανάσης Μπουλιάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, στην πρώτη επίσημη αποστολή για φέτος.

ΓΣΛ: Η ιστορία επιστρέφει!!!

Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στην Α2 Εθνική, η διοίκηση του Γυμναστικού διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στον Palladium, στην οποία θα τιμηθεί το παρελθόν, θα παρουσιαστούν τα μελλοντικά σχέδια και η φιλοσοφία του νέου ΓΣΛ, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, καθώς και τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η φετινή χρονιά βρίσκει το ΓΣΛ 1928 στην Α2 Ανδρών. Ο Γυμναστικός, ένα από τα αρχαιότερα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, επανακάμπτει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδος στην Α2, ο σύλλογος διοργανώνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. μια πρωτότυπη εκδήλωση στον πολυχώρο Palladium.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθεί το παρελθόν, θα παρουσιαστούν τα μελλοντικά σχέδια και η φιλοσοφία του νέου ΓΣΛ, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, καθώς και τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος.

Η βραδιά όμως δεν θα είναι μια απλή παρουσίαση αλλά μια γιορτή καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους.

Παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος, στη βραδιά θα συμμετάσχει και ο διάσημος χορευτής και νικητής του «dancing with the stars» Richard Szilagyi, την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πασχάλης Μάντης, ενώ την οργάνωση της πρωτότυπης βραδιάς έχει ο σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ. Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι στη βραδιά στην οποία καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα υπάρξει και κλήρωση σημαντικών δώρων για τους τυχερούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass