ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ (16:30)

Δύσκολη αποστολή του Απόλλωνα

* Οι «κυανόλευκοι» θέλουν την πρώτη φετινή νίκη

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2016 10:07

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Επικίνδυνη έξοδος για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος αύριο και ώρα 16:30 θα αγωνιστεί στη Φιλιππιάδα κόντρα στον Εθνικό.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και οι «κυανόλευκοι» θέλουν την πρώτη φετινή νίκη.

Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν άδικα στη Φιλιππούπολη από την Πύδνα Κίτρους με 2-1 και αναζητούν το πρώτο φετινό τρίποντο.

Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή, όμως οι παίκτες του Απόλλωνα φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Η Φιλιππιάδα μπορεί να ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην έδρα της από τη Νίκη Βόλου με 2-0, όμως δεν παυει να είναι μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία και η οποία χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα από τους Απολλωνιστές.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και σήμερα το πρωί θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 3 μετά το μεσημέρι, για τη Φιλιππιάδα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σάββα, Ιορδανίδη, Αγριόδημο, ενώ επανέρχονται οι Κυριάκος, Ανδρέου, που εξέτισαν τις ποινές τους.

* Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι και επίσημα ο 21χρονος επιθετικός Φώτης Γκουντρουμπής, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα της Φιλιππούπολης και θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού κ. Θεοδοσιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass