ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Πιστός στη φιλοσοφία του ο Κεραυνός

*Αντ. Πάκας: Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 ΕΣΚΑΘ αλλά και στα «μικρότερα» πρωταθλήματα *Στο προπονητικό τιμ φέτος και ο Γιάννης Λαλάκης

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 7:46

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, ξεκίνησε η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Λάρισας. Ενός συλλόγου που έχει δώσει αρκετά μεγάλα ονόματα στον χώρο του μπάσκετ σε Πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο, με κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία ο Κεραυνός θα προχωρήσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν, δίνοντας βάση στην ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων, μέσα από τη συστηματική δουλειά που ξεκινάει από τα τμήματα υποδομής και ολοκληρώνεται στην ανδρική ομάδα.

Η φετινή χρονιά ουσιαστικά θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της προηγούμενης, γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος στον νομό Λάρισας και της 2ης θέσης στην περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς επίσης και με πολλές πρωτιές στα μικρότερα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Συνεχίζοντας να επενδύει στην ανάδειξη παικτών, όπως παλαιότερα με τους Β. Σπανούλη, Β. Αγγελακόπουλο, Σ. Γκιουλέκα, Φ. Παπακώστα, Γ. Λάππα και πολλούς άλλους μεταγενέστερα, ο Κεραυνός έδωσε φέτος τους Αγαπίου Θαν., Φαρμάκη Θαν., Φαρμάκη Βασ., στον Ερμή Αγιάς, Καρατάσιο Δημ. στην ΑΕΛ, Γεωργάκη Μανώλη στον Αστέρα, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε η μεταγραφή του 14χρονου Βησσαρίου Τηλέμαχου, παίκτη πλέον και της Εθνικής Ελλάδος U15, στον Γ.Σ. Περιστερίου.

Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία ο πρόεδρος της ομάδας Νικόλαος Πάκας αποφάσισε να ενισχύσει το προπονητικό τιμ με νέα πρόσωπα. Έτσι φέτος προστέθηκαν ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Λαλάκης, ο γυμναστής Άκης Οικονόμου, με σπουδές στο Παν. UCAM της Ισπανίας πάνω στη μεγιστοποίηση της φυσικής κατάστασης, που θα είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στον τομέα της φυσικής κατάστασης και η προπονήτρια - γυμνάστρια Δάφνη Νταουντάκη υπεύθυνη ενδυνάμωσης της αντρικής - εφηβικής ομάδας της οποίας προπονητής παραμένει ο Αντώνης Πάκας. Στη θέση του Team manager της ομάδας τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Κολτσίδας με θητεία σε μεγάλες κατηγορίες (ΓΣΛ, Ολύμπια, Φοίνικας).

Από τη μεριά του ο Γιάννης Λαλάκης δήλωσε πως «επιστρέφω σε μια ομάδα που μου δίνεται η δυνατότητα να "ξεχρεώσω χρωστούμενα". Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μου με τον κόουτς Πάκα Αντώνη σε συνδυασμό με την όρεξη των αθλητών του συλλόγου για δουλειά, τα αποτελέσματα θα μας κάνουν χαρούμενους για την πρόοδο του συλλόγου».

Τέλος από την πλευρά του ο Αντώνης Πάκας μιλώντας για τους στόχους της νέας χρονιάς επισήμανε πως «το ζητούμενο για μας είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Θέλουμε μέσα από το καλό μπάσκετ να έχουμε ανταγωνιστική παρουσία. Η ομάδα έχει μικρό μ.ο. ηλικίας γιατί η φιλοσοφία μας είναι να επενδύσουμε στα ταλέντα. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και θέλουμε η νέα σεζόν να συνοδευτεί με πρωτιές σε όλα τα επίπεδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass