Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ

Η αδικία τον κάνει πιο δυνατό

*Με απουσίες θα αγωνισθεί στη Φιλιππιάδα

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2016 10:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ημέρα μετά το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους όπου ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη διαιτητική αδικία που υπέστη η ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, δεν περίμεναν πως ο διαιτητής κ.Μηλιάδης από τη Μακεδονία, θα είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής μιας αναμέτρησης, ανάμεσα σε δυο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες και οι οποίες θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.

Τα δύο πέναλτι που κατελόγισε ο Θεσσαλονικέας ρέφερι ήταν ανύπαρκτα και κυρίως το πρώτο (δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στον αμυντικό και τον επιθετικό που να καταδεικνύει ανατροπή), με το οποίο η ομάδα της Κατερίνης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ και στο δεύτερο φαίνεται στο βίντεο πως δεν υφίσταται παράβαση, καθώς ο παίκτης ήδη έχει σουτάρει και ενώ η μπάλα κατευθύνεται άουτ, ο διαιτητής δείχνει καθυστερημένα την άσπρη βούλα. Αν υπήρξε παράβαση, φάουλ έγινε εκτός περιοχής.

Και άλλες αποφάσεις του διαιτητή ήταν υπερβολικά αυστηρές σε βάρος του Απόλλωνα, που δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για την άνιση μεταχείριση που είχε στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Η αδικία πάντως κάνει πιο δυνατό τον Απόλλωνα, που δεν πτοείται από την πρώτη ήττα και θα φροντίσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, παίρνοντας βαθμούς από εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, παιχνίδι στο οποίο η λαρισινή ομάδα θα παίξει για να κατακτήσει τη νίκη.

Θα απουσιάσουν οι Σάββας, Ν.Ιορδανίδης που αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στον προχθεσινό αγώνα, όπως και ο Αγρόδημος, που εκτίει ποινή δυο αγωνιστικών από την περσινή σεζόν.

Επανέρχονται όμως ο Κυριάκος και ο Ανδρέου, που εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για τη Φιλιππιάδα το Σάββατο και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Παρότι ο Απόλλωνας επέστρεψε μετά χρόνια στη Γ΄Εθνική κατηγορία, δεν υπήρξε η ανάλογη προσέλευση φιλάθλων στο ντέρμπι με την Πύδνα Κίτρους.

Δεν ξεπερνούσαν λοιπόν τους 400 οι φίλαθλοι που πήγαν στη Φιλιππούπολη και είναι κρίμα αυτή η ιστορική ομάδα να μην έχει την ανάλογη συμπαράσταση.

Οι διοικούντες φρόντισαν να έρθουν στην ομάδα πολύ καλοί παίκτες και παράλληλα μετά από σκεπτικό του προέδρου κ. Παναγιώτη Μαντζανά, η διοίκηση αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν από ένα εισιτήριο διαρκείας σε όλους τους προέδρους των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Λάρισας, οι οποίοι «ματώνουν» συνεχώς οικονομικά, για την πρόοδο του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Κίνηση που δεν έφερε τον ανάλογο κόσμο στην πρώτη αγωνιστική, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στους επόμενους εντός έδρας αγώνες.

* Δυο αδέλφια βρέθηκαν αντίπαλοι στον προχθεσινό αγώνα και ο λόγος γίνεται για τους Νίκο και Γιώργο Ιορδανίδη, που αγωνίζονταν πέρυσι στον Πιερικό και τη Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

Προχθές ο Νίκος Ιορδανίδης του Απόλλωνα φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 4, ενώ ο Γιώργος Ιορδανίδης της Πύδνας Κίτρους τη φανέλα με το νούμερο 10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass