ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ(19.30)

Η μεγάλη επιστροφή

*Δείπνο συσπείρωσης και ενότητας πριν τον πρώτο αγώνα

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2016 11:38

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από πέντε χρόνια η ΑΕΛ επιστρέφει σήμερα στη Σούπερ Λίγκα με τον αγώνα που δίνει (στις 19.30) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ως γνωστό η συνδρομητική τηλεόραση είχε κάνει αίτημα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από τη συγκεκριμένη αγωνιστική μετά την αναβολή που αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Η προετοιμασία της ομάδας ουσιαστικά τελείωσε χθες με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση να προσπαθεί να ντοπάρει τους παίκτες με ομιλία του στα αποδυτήρια ενώ λίγο αργότερα παρουσία του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια υπήρξε δείπνο συσπείρωσης και ενότητας που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο αλλά αυτό που ήθελαν να δείξουν είναι ότι η ομάδα ενωμένη θα παίξει το σημερινό παιχνίδι ενώ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις όλοι έλεγαν ότι ένα καλό ξεκίνημα θα ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αλλά θα φέρει και κέρδη από εισπράξεις.

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα αυτά εντοπίζονται στον Βαρέλα που όλα δείχνουν ότι τελικά δεν θα αγωνισθεί για να μην πάθει υποτροπή ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια των «βυσσινί». Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Σουλιώτη, είναι στη διάθεση του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη και σήμερα θα γίνει το πρωί χαλάρωμα.

Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα μεταβεί στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» για το παιχνίδι

Πιθανή ενδεκάδα είναι αυτή των: Ντεγκρά, Ναβάρο, Μονιάκη, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Ουρταδο, Αναστασόπουλο, Ναζλίδη ενώ θέση διεκδικεί και ο Λαμπρόπουλος..

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ και η αποστολή του Ηρακλή βρίσκεται από χθες στη Λάρισα.

Αναλυτικά την αποστολή του Ηρακλή αποτελούν οι: Χουάντερσον, Περνις, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου.  

      

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass